jennifer aniston
Divertisment

Jennifer Aniston. Getty Images

Jennifer Aniston dezvăluie numele artistei pe care o admiră cel mai mult pe covorul roșu: Este uimitoare, superbă

De mai bine de două decenii, Jennifer Aniston este o apariție spectaculoasă, de fiecare dată, pe covorul roșu. Dar actrița din „Friends” spune că nu se simte tocmai confortabil să pozeze în fața unei armate de fotografi. În plus, are o colegă preferată, pe care o admiră pentru look-urile și atitudinea pe care le abordează în astfel de situații. 

Într-un interviu cu revista InStyle, pe a cărei copertă apare în septembrie, Aniston a mărturisit că se simte ciudat mai ales când trebuie să pozeze „sexy” pe covorul roșu, subliniind că Jennifer Lopez reușește să facă acest lucru cel mai bine și este persoana pe care o privește  mereu cu încântare:

„Stilistul tău îți spune: Nu face niciodată asta! Fă întotdeauna asta!. Iar eu îmi zic: Ei bine, mă simt ciudat. Nu știu cum să pozez pe covorul roșu, dar fac tot ce pot.”

„Dar J.Lo [Jennifer Lopez]. Vreau să știu cum reușește să arate așa. Este uimitoare. Are acea privire dură, care te țintește, dar este superbă. Parcă privirea ei spune: Nu pot să cred că sunt aici”. „Și nici nu cred că-și dă silința pentru asta. Așa se trezește. Este incredibilă”, a povestit Aniston, în vârstă de 52 de ani.

Cât despre ea, Aniston a adăugat: „Încerc să mă conectez cu acei oameni care dețin camerele de luat vederi pe covorul roșu. Pe unii dintre ei îi știu demult, așa că încep să-i salut. Interacționând sincer cu ei îmi ușurează situația”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Aniston poartă aceeași mărime la haine ca în tinerețe. Actrița a dezvăluit recent trucurile la care apelează pentru a rămâne în formă. Urmează printre altele o dieta intermitentă și participă la lecții de Pilates.

Aniston a mai povestit  într-un alt interviu și că a mers la terapie din cauza unei întrebări constante din partea familiei: Le-am cerut să-mi dea pace.

Citește și:

Blake Lively și Ryan Reynolds, prima apariție pe covorul roșu de la începutul pandemiei. Rochia decupată cu care actrița a făcut furori

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri