The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals
Divertisment

Jennifer Aniston. Getty Images

Jennifer Aniston nu se teme să îmbătrânească. Actrița și-a expus fără rețineri părul cărunt pe rețelele de socializare

Jennifer Aniston a demonstrat că nu îi este frică să îmbătrânească atunci când s-a afișat pe rețelele de socializare cu părul cărunt. Fanii actriței au lăudat-o pentru curajul de a se arăta naturală și au complimentat-o în secțiunea de comentarii. 

Într-un videoclip publicat recent pe contul său de Instagram, Jennifer Aniston, în vârstă de 54 de ani, și-a promovat un nou produs de îngrijire pentru păr, din cadrul brandului său de cosmetice, afișându-se cu părul prins la spate, lăsând la vedere firele de păr alb care i-au crescut odată cu trecerea timpului. 

Citește și: Jennifer Aniston a dezvăluit cum își aranjează părul în fiecare zi. Aproape un milion de fani au apreciat postarea actriței

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Fanii au lăudat-o pe celebra actriță pentru faptul că nu și-a ascuns părul cărunt și că îmbrățișează procesul natural de îmbătrânire. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ești superbă! E atât de plăcut să te vedem așa”/ „Îmi place culoare și stilul tău. Ești așa drăguță”/ „Atât de frumoasă! Arăți minunat cu părul așa”/ „Adevărata frumusețe, Jen”/ „Părul tău este superb”/ „Părul tău arată minunat! Sper să o ți tot așa”/ „Îmi place griul și că îmbrățișezi procesul de îmbătrânire”, sunt doar câteva din comentariile pe care actrița le-a primit la ultima sa postare. 

Cum se menține Jennifer Aniston în formă maximă

Jennifer Aniston are 53 de ani și este în formă maximă. Lucrează cu normă întreagă ca actriță și conduce companii precum LolaVie Haircare. Are o siluetă de invidiat și arată mereu fresh. Nu este surprinzător faptul că multe femei au vrut să știe care sunt secretele de frumusețe și stil de viață ale îndrăgitei actrițe din „Friends”, iar acum vedeta originară din Los Angeles le-a împărtășit într-un interviu acordat revistei First For Women.

Jennifer reușește să-și mențină silueta aproape ca la 20, 30 de ani. Principalele ei „arme” în lupta cu îmbătrânirea sunt postul intermitent, apa cu lămâie, escalada, antrenamentele cardio și meditația. Actrița din „Morning Show” a recunoscut că își ține dieta în frâu, își începe ziua cu apă călduță cu lămâie și ia cursuri de escaladă. Cel mai mult timp însă îl alocă meditației. 

Citește și: Jennifer Aniston, adevărul despre anii în care s-a chinuit să rămână însărcinată: ”Am făcut FIV, am băut ceaiuri chinezești!”

„În timpul carantinei îmi plăcea mult să gătesc. Acum, când mă trezesc, am apă călduță cu lămâie, apoi pregătesc un shake sau un avocado cu ouă. Am găsit diverse modalități de a prepara ouă, așa că mereu e altă rețetă. Fac și fulgi de ovăz cu un albuș de ou bătut. Adaug albușul chiar înainte ca fulgii de ovăz să fie gata pentru că oferă un plus de proteine, în plus are această textură pufoasă... delicios.”, a declarat actrița. 

Anterior, într-un interviu acordat Radio Times, Aniston a dezvăluit că postul intermitent i-a schimbat viața. A practicat versiunea 16:8. „Postul intermitent îmi place. Am observat o mare diferență după ce nu am mâncat alimente solide timp de 16 ore”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri