The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals
Divertisment

Jennifer Aniston. Getty Images

Jennifer Aniston a dezvăluit cum își aranjează părul în fiecare zi. Aproape un milion de fani au apreciat postarea actriței

Jennifer Aniston este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, având o comunitatea de peste 40 de milioane de fani pe contul său de Instagram. Vedeta adoră să posteze pe rețeaua de socializare, mai ales dacă le poate oferi urmăritorilor ei câteva sfaturi despre îngrijirea personală. 

Ultima postare a actriței a fost realizată mai mult pentru femeile care o urmăresc, aceasta împărtășind un tutorial în care își aranjează părul în bucle lejere. Jennifer s-a filmat pe tot parcursul procesului, arătându-le fanilor și produsele pe care el folosește zilnic pentru a avea un păr de invidiat. 

Citește și: Prietenie de cinci stele! Jennifer Aniston și amicii ei celebri, vacanță de vis în Bahamas. Au fost pozați de paparazzi la întoarcere

Secretul unei coafuri impecabile este uleiul de păr, potrivit actriței. Aceasta îl folosește zilnic și o ajută să-și păstreze podoaba capilară sănătoasă și strălucitoare, iar buclele sale rezistă mai mult. De asemenea, ea își lasă părul să se usuce natural, evitând să folosească dispozitive cu căldură pentru a nu distruge firul de păr. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum se menține Jennifer Aniston în formă maximă

Jennifer Aniston are 53 de ani și este în formă maximă. Lucrează cu normă întreagă ca actriță și conduce companii precum LolaVie Haircare. Are o siluetă de invidiat și arată mereu fresh. Nu este surprinzător faptul că multe femei au vrut să știe care sunt secretele de frumusețe și stil de viață ale îndrăgitei actrițe din „Friends”, iar acum vedeta originară din Los Angeles le-a împărtășit într-un interviu acordat revistei First For Women.

Jennifer reușește să-și mențină silueta aproape ca la 20, 30 de ani. Principalele ei „arme” în lupta cu îmbătrânirea sunt postul intermitent, apa cu lămâie, escalada, antrenamentele cardio și meditația. Actrița din „Morning Show” a recunoscut că își ține dieta în frâu, își începe ziua cu apă călduță cu lămâie și ia cursuri de escaladă. Cel mai mult timp însă îl alocă meditației. 

Citește și: Jennifer Aniston a fost întreruptă de câinii ei în timp ce își făcea antrenamentul. Momentul adorabil cu actrița a devenit viral

„În timpul carantinei îmi plăcea mult să gătesc. Acum, când mă trezesc, am apă călduță cu lămâie, apoi pregătesc un shake sau un avocado cu ouă. Am găsit diverse modalități de a prepara ouă, așa că mereu e altă rețetă. Fac și fulgi de ovăz cu un albuș de ou bătut. Adaug albușul chiar înainte ca fulgii de ovăz să fie gata pentru că oferă un plus de proteine, în plus are această textură pufoasă... delicios.”, a declarat actrița. 

Anterior, într-un interviu acordat Radio Times, Aniston a dezvăluit că postul intermitent i-a schimbat viața. A practicat versiunea 16:8. „Postul intermitent îmi place. Am observat o mare diferență după ce nu am mâncat alimente solide timp de 16 ore”.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri