Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Profimedia Images

Jennifer Lopez, apariție electrizantă la 51 de ani. Cum a fost surprinsă în Florida după escapada cu Ben Affleck

La doar câteva zile de când a fost surprinsă într-o escapadă cu fostul ei partener, actorul Ben Affleck, Jennifer Lopez a reușit să fie în centrul atenției, întrucât a fost surprinsă în timp ce a ieșit să facă mișcare.

Citeşte şi: Cuplul „Bennifer” revine. Ben Affleck și Jennifer Lopez au petrecut împreună câteva zile în Montana. Alex Rodriguez, șocat

 

Îmbrăcată în colanți și într-un top scurt, ce-i lăsa la vedere abdomenul perfect tonifiat, obținut în urma multor ore de antrenament, Jennifer Lopez a fost surprinsă în Florida, SUA, în timp ce se îndrepta spre sală.

Jennifer Lopez looks radiant as she arrives to her gym for a personal training session in Miami
Jennifer Lopez looks radiant as she arrives to her gym for a personal training session in Miami. 13 May 2021,Image: 610698826, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia

De asemenea, celebra cântăreață și-a completat ținuta cu o pereche de ochelari mari, dar și cu niște cercei rotunzi, foarte mari, iar în mâini își ține telefonul și o cană de cafea.

Jennifer Lopez looks radiant as she arrives to her gym for a personal training session in Miami

De cealaltă parte, însă, Ben Affleck a rămas în Los Angeles după escapada cu Jennifer Lopez.

Ben, în vârstă de 48 de ani, și Jlo, în vârstă de 51 de ani, au fost văzuți petrecând timp împreună în numeroase ocazii, la scurt timp după ce artista a rupt logodna cu Alex Rodriguez. Imaginile surprinse cu cei doi au iscat o serie de zvonuri despre o posibilă împăcare, după ce Ben și Jennifer au fost logodiți în 2002, logodnă ce s-a sfârșit într-o manieră amicală în 2004.

Citește și: S-au împăcat sau nu Ben Affleck şi Jlo? O teorie dezvăluie adevărul din spatele cuplului "Bennifer": "Este o aiureală totală"

Cele mai recente fotografii cu aceștia au fost surprinse în timpul escapadei lor la o stațiune de lux din Montana, unde Affleck ar deține o cabană. Perechea a petrecut „aproximativ o săptămână” împreună la stațiune și „au fost singuri” în timpul șederii lor. "Au sosit înapoi în LA sâmbătă", au dezvăluit câteva surse pentru E!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri