Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Profimedia Images

Jennifer Lopez își sfidează vârsta în filmul „Shotgun Wedding”. Actrița de 53 de ani arată ca o puștoaică în ținute îndrăznețe

Jennifer Lopez demonstrează încă o dată că vârsta e doar un număr pentru ea. Recent, trailerul noului său film, în care soția lui Ben Affleck joacă rolul principal, a prezentat-o în ipostaze pline de senzualitate, în care actrița a arătat uimitor. 

Celebra cântăreața și-a expus, din nou, silueta de invidiat, etalându-și abdomenul plat în cele mai îndrăznețe ținute, sfidând vârsta de 53 de ani. În trailer, Jennifer Lopez s-a transformat într-o mireasă, care a ajuns să lupte pentru a scăpa cu viața chiar în ziua nunții sale.

Jennifer Lopez in 'Shotgun Wedding'
Jennifer Lopez în 'Shotgun Wedding' / Foto: Profimedia

La început, actrița este surprinsă purtând un top alb, foarte scurt și o pereche de bikini, având abdomenul plat la vedere, în timp ce împărtășește câteva momente tandre cu Tom (Josh Duhamel). În acel moment, mama lui Tom intră peste cei doi îndrăgostiți pentru a le aduce o gustare, întrebând-o pe Darcy (Jennifer Lopez), dacă corpul ei este rezultatul genelor bune sau face pilates. 

Citește și: Accesoriul fără de care Jennifer Lopez nu iese din casă: „Îmi dă multă încredere în mine”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmul va fi lansat la sfârșitul lunii ianuarie a anului viitor. Jennifer Lopez și Josh Duhamel joacă rolurile principale, formând un cuplu care urmează să se căsătorească pe o insulă exotică. În timp ce se pregăteau să-și rostească jurămintele, totul ia o întorsătură dramatică, întrucât ei și oaspeții lor sunt luați ostatici. Acțiunea filmul se centrează pe cei doi îndrăgostiți, care se luptă pentru a rămâne în viața. 

Potrivit unei surse citate de Page Six, Jennifer Lopez a schimbat 28 de rochii de mireasă în cel mai nou film al ei, în „Shotgun Wedding”. „Au fost necesare zeci de copii ale rochiei de mireasă în această comedie de acțiune. Cum destinația perfectă de nuntă se transformă într-una de coșmar, așa se întâmplă și cu rochia superbă a lui Darcy”, a dezvăluit creatoarea de modă Galia Lahav. 

Jennifer Lopez in 'Shotgun Wedding'
Jennifer Lopez în 'Shotgun Wedding' / Foto: Profimedia

”Galia Lahav a croit 28 de rochii de mireasă într-o singură lună și a folosit tehnici speciale și materiale potrivite pentru a fi modificate, rupte și transformate într-o uniformă demnă de un erou al unui film de acțiune”, se mai arată într-un comunicat transmis de compania israeliană.

Jennifer Lopez a dezvăluit care sunt secretele frumuseții ei

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 53 de ani, artista americană a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și ce înseamnă pentru ea o viață sănătoasă, mai exact „5 S”. Cel puțin șapte ore de somn sunt esențiale şi sunt mai eficiente decât cea mai scumpă cremă hidratantă, susţine JLo. Somnul reprezintă o parte esențială a regimului ei de frumusețe pe care l-a numit „5 S”: SPF (protecție solară), seruri, suplimente, sano (stil de viață sănătos) și somn.

Jennifer Lopez a explicat că somnul corect este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe: „Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine”, a împărtășit ea în cea mai recentă ediție a newsletterului On The JLo.

Citește și: Jennifer Lopez, nervoasă după ce a fost făcut public un clip în care i-a cântat soțului la nuntă: "A fost furat și vândut pentru bani"

Pe lângă somn, mai sunt și alte câteva trucuri care o ajută să se mențină pe drumul cel bun când vine vorba de frumusețe. „Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu mă abat: SPF (protecție solară), seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn!", a adăugat actrița. „Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?