The Art Of Elysium's 12th Annual Celebration - Heaven - Arrivals
Divertisment

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images

Jesse Metcalfe, surprins în compania unei brunete misterioase. Actorul din Neveste Disperate s-a despărțit de logodnica sa după 10 ani

Jesse Metcalfe, actorul cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat în ”Neveste Disperate”, pare să se bucure din plin de viața pe care o are după separarea de logodnica sa, Cara Santana.

Actorul în vârstă de 41 de ani s-a despărțit de logodnica sa în luna ianuarie a acestui an, iar de atunci a fost surprins în compania mai multor tinere.

Susannah, o prezentatoare TV britanică, a mărturisit că e alcoolică: ”De șapte ani de zile merg la Alcoolicii Anonimi!”

De curând, însă, actorul a fost văzut încălcând regulile de protecție împotriva coronavirusului alături de o brunetă. Cei doi au fost surprinși în West Hollywood, în timp ce se plimbau. Cei doi își purtau măștile în barbă, în ciuda faptului că guvernatorul Gavin Newsom a instituit purtarea obligatorie a măștilor de protecție în orice spațiu public, ținând cont de creșterea cazurilor de Covid-19.

Jesse Metcalfe, eliminat de la Dancing with the Stars

Întâlnirea lui Jesse vine la doar câteva zile după ce acesta a fost eliminat din competiția Dancing with the Stars, emisiune difuzată în fiecare luni la ABC.

Citește și: Mădălina Ghenea, dezvăluri inedite: câte limbi vorbește fetița ei, câte kg s-a îngrășat și cum arată apartamentul în care stă

Jesse Metcalfe a avut o relație cu nimeni alta decât Cara Santana din 2009, iar toți se așteptau să se căsătorească. Din păcate, însă, în ciuda faptului că erau logodiți, cei doi s-au despărțit în luna ianuarie, după ce actorul a fost surprins în compania a două femei. Ulterior, acesta a profitat din plin de libertate, iar printre cuceririle lui se numără și modelul Corin Jamie Lee Clark.  Cei doi au ieșit împreună în vară și, deși un prieten de-al actorului spunea că acesta se bucură de relația pe care o are cu ea, ulterior, relația lor s-a încheiat.

LA Premiere Of Starz' "VIDA" - Red Carpet
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 20: Cara Santana and Jesse Metcalfe attend the LA premiere of Starz' "VIDA" at Regal Downtown Theater on May 20, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)

Credit foto: Getty Images, Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri