World Film Premiere: The Damned United - Outside Arrivals
Divertisment

Photo by Tim Whitby/Getty Images

Susannah, o prezentatoare TV britanică, a mărturisit că e alcoolică: ”De șapte ani de zile merg fac terapie!”

Susannah Constantine, o prezentatoare TV cunoscută în Marea Britanie și un adevărat guru în domeniul modei, a recunoscut că este alcoolică. Timp de șapte ani, ea a păstrat secretă lupta pe care o duce, iar acum a mărturisit că de ani de zile merge la întâlnirile organizate de Alcoolicii Anonimi.


”Nu am mai vorbit despre asta până acum, însă e foarte important. Sunt alcoolică, însă sunt în proces de recuperare. Sunt în recuperare de aproape șapte ani de zile.”, a mărturisit Susannah Constantine, în cadrul unui podcast prezentat de comediantul Tom Price.

'Strictly Come Dancing 2018' - Red Carpet Launch

Citește și: Mădălina Ghenea, dezvăluri inedite: câte limbi vorbește fetița ei, câte kg s-a îngrășat și cum arată apartamentul în care stă

Fosta prezentatoare a emisiunii ”How to Look Good Naked”, i-a adus un omagiu ”bietului ei soț”, omul de afaceri Sten Bertelsen pentru că a ”suportat-o”.

”Ca dependent, aș vrea să-mi iau toate defectele și să găsesc pe cineva de care să le atașez.”, a mai spus ea.

Am crezut că soțul meu era pasiv-agresiv, dar de fapt, eu eram. Eram furioasă mereu, iar bietul meu soț a trebuit să mă suporte așa.”, a mărturisit prezentatoarea TV. 

Susannah și Sten Bertelsen sunt căsătoriți de 25 de ani și au trei copii împreună, Cece, 16 ani, Esme, 19 și Joe, 21.

Citește și: Rebel Wilson, la plajă cu sora ei, după ce a slăbit 40 de kilograme. Fanii au reacționat: ”Arătați grozav!”

Prezentatoarea TV a mărturisit că a început să bea la 16 ani, iar apoi s-a și drogat, intrând la reabilitare la vârsta de 31 de ani. Au urmat 31 de ani în care a încercat să stea departe de alcool, însă la un moment dat a clacat. Din 2013, însă, ea urmează din nou ședințe de terapie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri