Jessica Alba a dezvăluit că tatăl ei are cancer
Divertisment

Jessica Alba a dezvăluit că tatăl ei suferă de cancer de tiroidă. Imaginile neașteptate făcute publice pe Instagram fac furori

Jessica Alba, actrița în vârstă de 39 de ani, trece prin momente dificile după ce tatăl ei, Mark Alba, a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

Actrița a dezvăluit prin ce trece printr-o postare inedită făcută pe rețelele sociale. Mai exact, actrița a anunțat că tatăl ei suferă de cancer de tiroidă printr-un filmuleț în care apare alături de el, în timp ce dansează.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Cardi B "setează" un nou trend în modă: ciorapi transparenţi pe post de pantaloni. Cum arată ținuta bizară a vedetei

În imaginile respective, actrița și tatăl ei par într-o formă de invidiat. Pe lângă faptul că și-au păstrat zâmbetul pe buze, cei doi dansează, impresionându-și astfel fanii.

”Tăticul meu e pe cale să ucidă cancerul de tiroidă. Va începe radioterapia.”, a scris Jessica Alba în dreptul imaginilor inedite.

De asemenea, reprezentanții companiei de imobiliare a lui Mark Alba au făcut publice declarații despre cancer.

”Mark a fost bolnav de coronavirus și de câteva luni luptă cu un cancer de tiroidă (acesta este motivul pentru care are cicatricea aceea pe gât). În curând, el va începe radioterapia.”, au transmis aceștia.

Citește și: Kerry Katona, în lenjerie intimă roșie după ce a slăbit 20 de kilograme. Artista susține că niciodată nu a arătat mai bine ca acum

”Mark rămâne pozitiv și se simte bine în aceste momente.”, au mai subliniat ei.

Cine este Jessica Alba

Cunoscută pentru rolurile din „Dark Angel”, „Sin City” şi „Fantastic Four”, Jessica Alba poate fi văzută în prezent în serialul „Detectivele din L.A./ L.A.’s Finest”, unde joacă alături de Gabrielle Union şi pe care îl produce.

Credit foto: Getty Images, Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri