Joan Collins/ Profimedia
Divertisment

Joan Collins/ Profimedia

Joan Collins, fermecătoare la vârsta de 88 de ani. Actrița a arătat uimitor într-o ținută foarte elegantă

Joan Collins continuă să arate uimitor și la vârsta de 88 de ani. Actrița de la Hollywood a îmbrăcat o ținută elegantă în timp ce îl însoțea pe soțul său, Percy Gibson, în vârstă de 57 de ani, la petrecerea de 30 de ani de la InterTalent.

Frumoasa vedetă a atras toate privirile în timp ce pășea pe covorul roșu alături de partenerul său, care este cu 31 de ani mai tânăr. Actrița a purtat o rochie midi neagră, care a prezentat câteva detalii din dantelă, dând un plus de eleganță ținutei. De asemenea, piesa vestimentară i-a lăsat la vedere un umăr gol, scoțând în evidență colierul și cerceii cu diamante. Joan Collins și-a completat outfitul cu o pereche de pantofi eleganți, argintii, care s-au potrivit perfect cu bijuteriile. 

La fel de elegant a fost și Percy Gibson, care a optat pentru un costum gri. Acesta a completat ținuta cu o cămașă roz pudrat, pe care a asortat-o cu cravată argintie, pentru a se completa cu soția lui. 

Joan Collins și Percy Gibson/ Profimedia
Joan Collins și Percy Gibson/ Profimedia

Citește și: Joan Collins, reacție după ce Jane Seymour a declarat că nu a apelat la bisturiu: ”Suntem multe!”

Cuplul căsătorit de 20 de ani a fost surprins coborând din mașină în fața clădirii care găzduia evenimentul. Cei doi s-au ținut de mână, părând foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

Joan Collins și Percy Gibson/ Profimedia
Joan Collins și Percy Gibson/ Profimedia

Despre întâlnirea cu actualul ei soț, actrița a povestit acum ceva vreme: „Ne-am cunoscut în New York, în anul 2000, cu puțin timp înainte de a începe un turneu cu o piesă de teatru pe care el o producea. Era bun, iubitor și amuzant. Am început o aventură pasională. Eu aveam peste 60 de ani, iar el avea 30 și ceva, dar diferența de vârstă nu a fost o problemă. Am vorbit despre asta, iar el nu și-a dorit copii. Îi adoră pe copiii și nepoții mei".

Cum reușește Joan Collins să arate atât de bine la 88 de ani

Deși toată lumea o suspectează pe Joan Collins că și-a făcut operații estetice, actrița a tot insistat că este naturală, spunând că îi este prea frică să se opereze. “M-am născut cu gena fericirii și a energiei. Când îmi văd copiii fericiți, sunt și eu fericită”, spunea actrița, care recunoaște însă că a încercat botox-ul, dar nu i-a plăcut.

Citește și: Joan Collins din "Dinastia" și-a uimit fanii cu cele mai recente poze. La 88 de ani, actrița încă poartă rochii scurte: "Arăți fabulos”

“Sunt foarte în formă și sănătoasă tun. Am grijă de mine însămi. Am o dietă echilibrată, mănânc mult avocado și iau vitamine – C, E, Omega”, spunea Joan Collins în urmă cu câțiva ani.

Joan Collins a apelat la Botox când avea 78 de ani, însă acum preferă să folosească produse de îngrijire de lux. Niciodată nu iese în public fără fond de ten și ruj.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri