Jodie Comer
Divertisment

Jodie Comer / Getty Images

Jodie Comer, actrița din ”Killing Eve”, cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit unei formule matematice. Cine a fost pe locul secund

Jodie Comer, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Killing Eve”, este cea mai frumoasă femeie din lume din punct de vedere matematic, a arătat un medic chirurg din Londra. Zendaya și Bella Hadid, care în urmă cu câțiva ani a ocupat primul loc în clasament, s-au aflat pe pozițiile doi și trei.

Medicul chirurg Julian De Silva a analizat ochii, nasul, sprâncenele, buzele, urechile şi bărbia mai multor vedete, pentru a determina care dintre acestea se apropie cel mai mult de secţiunea de aur a frumuseții Phi.

Tehnica străveche datează din cele mai vechi timpuri și a fost folosită pentru a măsura perfecțiunea frumuseții fizice.

Citește și: Bella Hadid, adevărul despre intervențiile estetice. Cea mai frumoasă femeie din lume dezvăluie operația pe care a făcut-o la 14 ani

În topul clasamentului realizat de chirurgul Julian De Silva s-a aflat Jodie Comer, care a obținut un scort de 94,52%. Pe locul secund s-a clasat Zendaya, actrița în vârstă de 26 de ani, având un scor de 94,37%, iar pe cel de-al treilea s-a situat Bella Hadid, cu 94,35%.

În cadrul clasamentului au fost incluse și alte vedete de la Hollywood, printre care Beyonce, Ariana Grande, Kim Kardashian și starul din ”Squid Game”, HoYeon Jung.

Chirurgul De Silva a explicat că Jodie Comer a fost clar câștigătoare, întrucât a avut cel mai mare scor după ce i-au fost analizate mai multe elemente, precum buze, nas, sprâncene, ochi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”A avut cel mai mare scor pentru poziționarea nasului și a buzelor, adică 98,7%, care e doar la 1,3% de scorul care indică perfecțiune”, a spus el, adăugând: ”Jodie a avut, de asemenea, cel mai bun scor pentru lățimea și lungimea nasului și a fost aproape în top și pentru forma buzelor și pentru poziția ochilor.”, a mai declarat chirurgul.

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram: „Asta sunt eu aproape în fiecare zi, fiecare noapte!” Modelul se luptă de ani de zile cu depresia

Pe locul al doilea s-a aflat Zendaya, celebra actriță care a obținut un scor uimitor pentru buze, și anume 99,5%. Ea a fost depunctată, însăpentru poziționarea nasului în raport cu buzele și pentru forma sprâncenelor.

Zendaya la ședinta foto pentru filmul "Dune",

Cum a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Formula matematică a fost utilizată inclusiv de arhitecți și de pictori celebri, precum Leonardo Da Vinci, în realizarea unor opere de artă.

Grecii antici considerau că estetica unui chip și a unui corp este determinată de proporții. Astfel, cu cât numărul rezultat din proporția trăsăturilor este mai apropiat de phi, cu o valoare de aproximativ 1,6180, cu atât chipul este mai plăcut din punct de vedere estetic. Formula matematică folosită este: (a+b)/ a = a/ b= φ (1,6180).

Etichete: jodie comer

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri