john travolta si fiica lui
Divertisment

John Travolta și fiica lui, Ella Bleu / Foto: Profimedia

John Travolta și fiica lui de 24 de ani, la braț la o gală. Ella a moștenit ochii tatălui și delicatețea mamei pierdute prea devreme

John Travolta a participat la reuniunea de 30 de ani a actorilor din filmul "Pulp Fiction". Cu această ocazie s-a ținut un eveniment cu totul special în Los Angeles, la care au luat parte colegii lui de platou. Actorul de 70 de ani a avut o parteneră cum nu se putea mai potrivită pentru covorul roșu, fiica lui.

Uma Thurman și Samuel L. Jackson nu au lipsit de la reuniunea "Pulp Fiction". Marele absent a fost, însă, Bruce Willis, a cărui stare de sănătate nu-i mai permite să aibă apariții publice oficiale.

Citește și: John Travolta, mesaj emoționant în memoria fiului său Jett, care a murit în 2009. Artistul a făcut publică o imagine nemaivăzută

În marea de vedete și invitați, s-a remarcat Ella Bleu, fiica de 24 de ani a lui John Travolta și a lui Kelly Preston. Kelly s-a stins în 2020 din cauza unui cancer agresiv și a lăsat în urma ei doi copii, pe Ella și pe fiul mai mic, Benjamin. De altfel, dacă la chip seamănă mai mult cu celebrul ei tată, Ella Bleu a moștenit delicatețea și discreția mamei ei.

John Travolta și fiica lui, Ella Bleu
John Travolta și fiica lui, Ella Bleu, la aniversarea a 30 de ani a filmului "Pulp Fiction" / Foto: Profimedia

La evenimentul din Los Angeles, Travolta a strălucit de mândrie să iasă în lume cu fata lui. Tânăra a fost elegantă într-o rochie midi cu imprimeu, la care a asortat pantofi de brand care au făcut-o mai înaltă decât tatăl ei. Actorul în vârstă de 70 de ani a preferat un look casual-elegant, cu blugi, cămașă albă, pulover și sacou.

John Travolta și-a pierdut soția și fiul cel mare

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: John Travolta, imagine emoționantă după ce și-a pierdut soția și nepotul în doar câteva luni. Fanii au reacționat: ”Totul va fi bine!”

Ieșirea lor publică a venit la doar câteva zile după ce John a postat pe internet un tribut emoționat fiului care a murit cu ani în urmă, Jett. Tânărul ar fi împlinit 32 de ani, dar s-a stins la doar 16, în timpul unei vacanțe de familie în Bahamas.

În 2020, John Travolta a pierdut-o și pe iubirea vieții lui, soția lui și mama copiilor săi, actrița Kelly Preston. Aceasta a murit la 57 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul la sân.

Kelly Preston, John Travolta și Ella Bleu Travolta
Kelly Preston, John Travolta și Ella Bleu Travolta, 2018 / Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri