Julia Fox la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimediase rendent sur l'after Show du défilé de mode Haute-Couture automne-hiver 2022-2023 "Schiaparelli" ŕ Paris
Divertisment

Julia Fox la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia

Julia Fox, seducătoare la Săptămâna Modei de la Paris. Fosta iubită a lui Kanye West a uimit cu o rochie foarte decupată

Julia Fox s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei la Săptămâna Modei de la Paris. Fosta iubită a lui Kanye West, în vârstă de 32 de ani, a purtat o rochie impresionantă, cu decupaje foarte îndrăznețe, care i-au scos silueta în evidență.

Vedeta a uimit total cu ținuta sa foarte decupată în zona umerilor și a decolteului, prezentând mâneci drapante și dând un efect de aripi atunci când aceasta își ridica mâinile. Rochia monocromă din plasă a reușit să-i pună în evidență formele voluptoase, aceasta fiind una dintre cele mai fotografiate vedete de la marele eveniment din capitala Franței. 

Julia Fox la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia
Julia Fox la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia

Citește și: Julia Fox, surprinsă într-o ținută îndrăzneață pe străzile din New York. Fosta iubită a lui Kanye West și-a expus silueta de invidiat

Julia Fox și-a completat look-ul cu o coafură futuristă și un machiaj îndrăzneț, având sprâncenele decolorate. Ca și accesorii, aceasta a optat pentru o pereche de pantofi cu toc negri și cercei argintii. 

Julia Fox la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia
Julia Fox la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit în luna februarie a acestui an

S-a terminat totul pentru Kanye West și Julia Fox, notează Daily Mail. Actrița a fost fotografiată singură în aerorportul LAX, după ce a apreciat o postare de pe Instagram a fostei soții a rapperului american, Kim Kardashian, și a șters toate fotografiile cu acesta. Julia Fox ar fi fost surprinsă cu lacrimi în ochi, la ieșirea din aeroport, mai notează tabloidul britanic.

Citește și: Julia Fox, electrizantă într-o rochie super scurtă, din latex. Fosta iubită a lui Kanye West a afișat un decolteu imposibil de ignorat

Mai multe surse declarau recent pentru E! News că Julia „nu are energia necesară” să pună mai mult de atât într-o relație cu rapperul. „Julia este în primul rând mamă, iar obligațiile ei familiale și profesionale sunt la New York. I-a spus că vrea ca ea să vină în Los Angeles, dar Julia nu a putut să accepte asta”.

O a doua sursă a declarat: „Când ea nu este prin preajmă, el revine la vechile sale obiceiuri, cu izbucniri pe rețelele de socializare și răbufniri publice”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri