Julia Fox/ Profimedia
Divertisment

Julia Fox/ Profimedia

Julia Fox, surprinsă într-o ținută îndrăzneață pe străzile din New York. Fosta iubită a lui Kanye West și-a expus silueta de invidiat

Julia Fox și-a expus silueta de invidiat într-o ținută îndrăzneață, în timp ce se plimba pe străzile din New York. Fosta iubită a rapperului Kanye West a lăsat loc imaginației fanilor după ce a defilat în ansamblul seducător. 

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni gri, foarte decupați, care i-a lăsat coapsele la vedere, Julia Fox s-a îndreptat către un restaurant din cartierul SoHo din Manhattan, pentru a lua cina cu prietenii săi. Aceasta a combinat pantalonii cu un top asortat, foarte scurt, care i-a lăsat la vedere bustul și abdomenul plat. Vedeta a accesorizat ținuta cu o geantă din piele neagră și pantofi argintii, în timp ce în păr și-a prins o cordeluță. Tânără în vârstă de 32 de ani a lăsat machiajul să-i accentueze trăsăturile și a defilat cu încredere pe străzile orașului american. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Julia Fox, electrizantă într-o rochie super scurtă, din latex. Vedeta a afișat un decolteu imposibil de ignorat

Acesta este printre puținele look-uri în care Julia Fox nu poartă negru. „Cred că să fiu neînfricată, să fac ceea ce simt și să nu-mi pese dacă societatea consideră asta normal sau nu, mi se pare mișto”, a spus Julia Fox într-un interviu oferit recent pentru revista People. 

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit în luna februarie a acestui an

S-a terminat totul pentru Kanye West și Julia Fox, notează Daily Mail. Actrița a fost fotografiată singură în aerorportul LAX, după ce a apreciat o postare de pe Instagram a fostei soții a rapperului american, Kim Kardashian, și a șters toate fotografiile cu acesta. Julia Fox ar fi fost surprinsă cu lacrimi în ochi, la ieșirea din aeroport, mai notează tabloidul britanic.

Citește și: O tânără de 29 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat care are aceeași vârstă ca mama ei: ”Diferența de 20 de ani e normală pentru noi!”

Mai multe surse declarau recent pentru E! News că Julia „nu are energia necesară” să pună mai mult de atât într-o relație cu rapperul. „Julia este în primul rând mamă, iar obligațiile ei familiale și profesionale sunt la New York. I-a spus că vrea ca ea să vină în Los Angeles, dar Julia nu a putut să accepte asta”.

O a doua sursă a declarat: „Când ea nu este prin preajmă, el revine la vechile sale obiceiuri, cu izbucniri pe rețelele de socializare și răbufniri publice”.

Etichete: tinuta , model , julia fox

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri