julia roberts si danny moder
Divertisment

Julia Roberts și soțul ei, Danny Moder / Foto: Profimedia

Julia Roberts e super îndrăgostită de soțul ei și după 21 de ani de căsnicie: "Totul începe cu el. Este căpitanul vasului nostru"

Pe cât de cunoscută este Julia Roberts, pe atât de discretă este când vine vorba de viața personală. "Frumușica" are trei copii pe care îi expune rareori și un soț pe care-l adoră. Recent, actrița de 56 de ani și-a deschis sufletul despre viața de familie alături de partenerul ei, Danny Moder.

Julia și Danny sunt căsătoriți de 21 ani și au trei copii împreună: gemenii Hazel și Phinnaeus, care au împlinit recent 19 ani, și mezinul Henry, de 16 ani. Actrița a spus că soțul ei este "ancora" și "căpitanul vasului" numit familie. Dacă în opinia publicului ea este superstarul, în viața departe de lumina reflectoarelor, Danny este echilibrul.

Citește și: Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei, care tocmai au împlinit 19 ani. Actrița se mândrește cu o familie frumoasă

"Totul începe cu Danny Moder. El este persoana noastră și, în cel mai frumos mod posibil, căpitanul vasului nostru. Pentru mine, înțelegerea profundă a vieții a început cu adevărat odată cu el", a spus Roberts într-un interviu dat Hodei Kotb. "Cred că e important să te căsătorești cu persoana potrivită. Un detaliu mare în viața de zi cu zi sunt săruturile de sosire și de plecare. Încercați și voi pentru o săptămână. De fiecare dată când spuneți bună dimineața, dați un sărut și o îmbrățișare", a continuat ea.

Julia Roberts si sotul
Julia Roberts și soțul ei, romantici și pe plajă/ Foto: Profimedia

Despre "meseria" de părinte, vedeta a declarat că se bucură că cei doi copii mai mari, care au și început facultatea, nu s-au schimbat și o lasă să fie același tip de mamă care era și cu ani în urmă, "fără să-și dea ochii peste cap". "Sunt la fel acum când sunt plecați ca atunci când sunt acasă. Dormiți destul? Pari bolnav, bei destul ceai? Dă-mi mesaj când ajungi acasă".

Citește și: Julia Roberts, Crăciun la plajă. Actrița a îmbrăcat un costum de baie roz aprins și s-a distrat cu familia

julia roberts familie
Julia Roberts și soțul ei, Danny Moder, alături de cei trei copii ai lor / Foto: Profimedia

Cine este Danny Moder, soțul Juliei Roberts

Dacă Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din lume, nici Danny Moder nu este străin de lumea filmului. El preferă să lucreze în spatele camerei de filmat, fiind un priceput cameraman și director de imagine.

Roberts și Moder s-au cunoscut în anul 2000, pe platourile de filmare ale lungmetrajului ”The Mexican”, cu Julia în rolul principal și Daniel pe post de cameraman. A fost dragoste la prima vedere, iar Moder a divorțat de soția lui de atunci pentru a putea fi împreună cu starul de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în ziua de 4 iulie 2002, la ferma din New Mexico a actriței.

Citește și: Iubirile lui Matthew Perry. De la momentul în care s-a despărțit de Julia Roberts, la logodna cu o femeie mai tânără cu 22 de ani

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?