Julia Roberts
Divertisment

Julia Roberts / Profimedia Images

Julia Roberts, întrebată ce sfat i-ar da versiunii ei de 19 ani, dacă ar putea. Trucul de frumusețe pe care l-ar evita fără să ezite

Considerată una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, Julia Roberts a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului și nu i-a fost teamă să le împărtășească.

În vârstă de 56 de ani, actrița din „Pretty Woman” a fost întrebată ce sfat i-ar da versiunii ei de 19 ani și nu a refuzat să ofere un răspuns.

„Stai dreaptă. Totul va fi bine. Ah, și nu-ți smulge sprâncenele”, a spus actrița, potrivit Page Six. 

Julia Roberts

Citește și: Julia Roberts, Crăciun la plajă. Actrița a îmbrăcat un costum de baie roz aprins și s-a distrat cu familia

Declarațiile ei vine la o săptămână de când a făcut publică o fotografie rară în care apare alături de gemenii ei - Phinnaeus și Hazel, care tocmai au împlinit 19 ani.

„✨✨19✨✨ Nu există cuvinte pentru a descrie bucuria, distracția și hărmălaia sălbatică a vieții împreună. 💕", a scris ea în dreptul unei fotografii pe care a făcut-o publică de ziua gemenilor ei.

Julia Roberts nu este singura actriță care și-a exprimat regretul cu privire la smulgerea sprâncenelor. Julianne Moore a fost întrebată de jurnaliștii de la Harper’s Bazaar ce sfat i-ar da fiicei sale, Liv, iar actrița a avut un răspuns asemănător.

Citește și: Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei, care tocmai au împlinit 19 ani. Actrița se mândrește cu o familie frumoasă

„Singurul lucru pe care i l-aș spune ar fi să nu se atingă de sprâncene. Să nu le distrugă așa cum am făcut eu și alte femei pe care le cunosc”, a spus ea.

De asemenea, și Charlize Theron regretă că și-a smuls sprâncenele, într-un interviu pentru InStylea, ea mărturisind că încă se recuperează după trendul dezastruos când se purtau sprâncenele subțiri. În plus, ea a spus că a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o.

Julia Roberts e super îndrăgostită de soțul ei și după 21 de ani de căsnicie

Recent, actrița de 56 de ani și-a deschis sufletul despre viața de familie alături de partenerul ei, Danny Moder.

Julia și Danny sunt căsătoriți de 21 ani și au trei copii împreună: gemenii Hazel și Phinnaeus, care au împlinit recent 19 ani, și mezinul Henry, de 16 ani. Actrița a spus că soțul ei este "ancora" și "căpitanul vasului" numit familie. Dacă în opinia publicului ea este superstarul, în viața departe de lumina reflectoarelor, Danny este echilibrul.

Citește și: Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei, care tocmai au împlinit 19 ani. Actrița se mândrește cu o familie frumoasă

"Totul începe cu Danny Moder. El este persoana noastră și, în cel mai frumos mod posibil, căpitanul vasului nostru. Pentru mine, înțelegerea profundă a vieții a început cu adevărat odată cu el", a spus Roberts într-un interviu dat Hodei Kotb. "Cred că e important să te căsătorești cu persoana potrivită. Un detaliu mare în viața de zi cu zi sunt săruturile de sosire și de plecare. Încercați și voi pentru o săptămână. De fiecare dată când spuneți bună dimineața, dați un sărut și o îmbrățișare", a continuat ea.

Julia Roberts si sotul
Julia Roberts și soțul ei, romantici și pe plajă/ Foto: Profimedia

Despre "meseria" de părinte, vedeta a declarat că se bucură că cei doi copii mai mari, care au și început facultatea, nu s-au schimbat și o lasă să fie același tip de mamă care era și cu ani în urmă, "fără să-și dea ochii peste cap". "Sunt la fel acum când sunt plecați ca atunci când sunt acasă. Dormiți destul? Pari bolnav, bei destul ceai? Dă-mi mesaj când ajungi acasă".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?