Bridget Malcolm
Divertisment

Bridget Malcolm a dezvăluit de ce nu a defilat pentru Victoria's Secret în 2017./ Getty Images

Fost model Victoria's Secret, reacție după ce compania a anunțat că va colabora cu femei de succes: ”O glumă!”

Reprezentanții Victoria’s Secret au anunțat, în urmă cu două săptămâni, că vor renunța la ”îngerași”, acele modele superbe care au scris istorie de-a lungul timpului. Mai exact, compania a decis să se promoveze cu ajutorul femeilor de succes, activiste și antreprenoare, însă un fost model numește această schimbare ”o glumă”.

@bridgetmalcolm

too little too late Victoria’s Secret ##victoriassecret ##victoriasecretshows ##CompleteMyLook ##MyColoredHair

♬ original sound - Bridget Malcolm

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Gigantul american de lenjerie intimă a dezvăluit, de curând, că a încheiat un parteneriat cu un grup de femei ”inspiraționale”. Printre acestea se află actrița și antreprenoarea indiană Priyanka Chopra Jonas și jucătoarea americană de fotbal Megan Rapinoe, care este și activistă pentru egalitatea de gen. Acestea vor deveni imaginea și vocea mărcii, a comunicat brandul.

Cât de frumoasă este fiica lui Kate Moss. Lila Grace are 18 ani și este leită mamei sale

Acum, însă, Bridget Malcolm, fost model Victoria’s Secret, a dezvăluit prin ce a trecut ea în urmă cu cinci ani, când a defilat pentru companie, dar și de ce nu i s-a mai cerut să revină pe podium în 2017.

Bridget Malcolm a dezvăluit de ce nu a defilat pentru Victoria's Secret în 2017./ Getty Images

Într-un clip postat pe TikTok,  modelul numește mișcarea brandului de a se promova cu femei obișnuite drept ”o glumă” și a povestit că în timpul prezentării de modă din 2016, ea a purtat un sutien mărimea 30 A, fiind obligată să slăbească.

Pia Mia, prietena lui Kylie Jenner, în cei mai scurți pantaloni. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta ei

”Am fost respinsă de Ed Razek, pentru spectacolul din 2017. El mi-a spus că <<corpul meu nu arată destul de bine>>”, a mărturisit ea, potrivit Just Jared.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că la momentul acela ar fi trebuit să poarte un sutien 30 B, însă a fost obligată să slăbească.

”Acum port mărimea 34 B”, a spus modelul în cadrul clipului postat pe TikTok.

Razek a lucrat pentru Victoria Secret până în 2019, când s-a retras, însă nu a comentat acuzațiile aduse de modelul.

Citește și: Kate Hudson, secretele siluetei ei. Ce face actrița pentru a-și recăpăta silueta după cea de-a treia sarcină

Bridget Malcom dezvăluia că a refuzat să mai țină diete stricte

În urmă cu câțiva ani, fostul model de la Victoria Secret dezvăluia că a ales mai relaxată în ceea ce priveşte stilul său de viaţă, deoarece „viaţa este prea scurtă pentru a te concentra doar pe felul în care arăţi.

”Nu am realizat niciodată cât de mult timp şi energie am consumat ţinând tot felul de diete, iar acum mă simt, în sfârşit liberă, iar acesta este un sentiment minunat. Mi-aş fi dorit să fi luat această decizie mult mai devreme, dar mai târziu este mai bine decât niciodată. Am mai luat în greutate şi chiar nu mă mai interesează. Viaţa mea înseamnă mai mult decât ce măsură port la blugi”, povestea ea în 2018. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri