Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Kate Middleton a simțit „o mare presiune” atunci când a trebuit să aleagă numele copiilor ei: „Lumea era curioasă de cum se vor numi”

Kate Middleton a fost într-o vizită regală la Spitalul Regal din Surrey, acolo unde s-a întâlnit cu o mulțime de părinți care abia și-au întâmpinat copiii. Prințesa de Wales este o mamă implicată, astfel că, vizita nu a făcut decât să întărească și mai mult ideea că soția lui William face o treabă bună cu cei trei copii ai lor. 

Deși poate părea să aibă o viață perfectă, Kate Middleton a întâmpinat o mulțime de presiuni sociale din momentul în care a decis să facă parte din familia regală. Atunci când a născut, prințesa de Wales a simțit „o presiune” în a alege numele copiilor ei. Mai ales că aceasta știa că numea moștenitorul tronului. 

Kate, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre presiunea pe care, atât ea, cât și soțul ei, au simțit-o atunci când au ales să-și numească copiii. Soția lui William a fost prezentată de Amy Stubbs, director adjunct al Spitalului, care a oferit și câteva declarații despre vizita prințesei. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Citește și: Kate Middleton, topită de dragul unei fetițe de doi ani. Prințesa de Wales a îmbrățișat-o din tot sufletul pe micuța ei admiratoare

„A fost impresionantă. A vorbit mult despre cum s-a simțit ea când a devenit mamă. A vorbit despre proprii ei copii, inclusiv despre momentul când le-a ales numele. Mulți dintre noii părinți se gândesc acum ce numele să le pună bebelușilor lor, iar modul în care Kate și William au făcut alegerea i-a inspirat. Kate a spus că a ales numele care le-au plăcut lor cel mai mult și că era conștientă că lumea era curioasă de cum se vor numi copiii. A simțit o presiune destul de mare”, a declarat Amy Stubbs. 

Kate Middleton și prințul William au împreună trei copii, pe prințul George, în vârstă de nouă ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și prințul Louis, în vârstă de patru ani. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Citește și: Kate Middleton, dezvăluire neașteptată după înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Ce au observat copiii ei în timpul funeraliilor

Prințesa de Wales a vizitat Spitalul din Guilford, Anglia, pentru a înțelege mai bine nevoile mamelor și a oferi sprijin maternităților din țară. „Kate a vorbit mult cu membrii personalului și s-a întâlnit cu mamei, cu tătici și cu bebeluși. A fost o bucurie să o vedem și suntem mândri că a avut timp să ne viziteze”, a mai spus directorul adjunct al spitalului. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri