Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a
Actualitate

Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a / Getty Images

Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a. Ce reproșuri i-ar fi făcut la începutul relației cu William

Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a au avut o relație bună, însă nu a fost întotdeauna așa. La începutul poveștii ei de iubire cu William, bunica acestuia a avut câteva reproșuri la adresa acesteia.

Potrivit jurnalistei Katie Nicholl, care tocmai a lansat cartea „William și Harry”, regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață anul trecut, în septembrie, s-a arătat deranjată de numeroasele vacanțe pe care și le lua Kate Middleton.

Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a

Kate Middleton și William, în vârstă de 41 de ani, s-au logodit în 2010, iar regina Elisabeta a II-a nu a ezitat să-și exprime nemulțumirile față de cea care avea să devină soția nepotului său.

Citește și: Cum a reacționat regina Elisabeta a II-a când prințul Harry a anunțat-o că renunță la îndatoririle regale: "Știa cât de greu era"

Concret, potrivit cărții pe care a lansat-o Nicholl, regina Elisabeta a II-a i-ar fi spus acesteia că ar fi bine să-și ia un job în loc să continue să călătorească.

regina elisabeta a II-a, printul louis, kate middleton, printesa charlotte
Prințul Louis, prințesa Charlotte și mama lor, alături de regina Elisabeta a II-a, la Jubileul de Platină sărbătorit în iunie 2022. / Foto: Profimedia

„Dacă Middleton și William nu erau la Castelul Balmoral, atunci erau în vacanță. Ba la schi, ba pe insula Mustique”, scrie Nicholl, care a explicat că cei doi au avut o vacanță de lux în 2009, când au plecat pe insula Mustique, ce face parte din Caraibe.

Kate Middleton și prințul William în vizita regala în Belize/ Profimedia
Kate Middleton și prințul William în vizita regala în Belize/ Profimedia

„Kate era numită des „Regina Mustique”, un titlu care i-a aparținut anterior prințesei Margaret”, a mai scris Nicholl, referindu-se la sora cea mică a reginei Elisabeta a II-a.

De asemenea, o sursă apropiată familiei regale a dezvăluit că regina Elisabeta era de părere că partenera lui William ar trebui să-și ia un serviciu serios înainte de a se căsători cu nepotul ei.

Citește și: Regele Charles, un nou gest de pace față de prințul Harry și Meghan Markle. Ce a făcut cu doar câteva săptămâni înainte de încoronare

Potrivit Nypost.com, Kate Middleton a avut mai multe joburi înainte de a intra în familia regală, ea ocupându-se de partea de Marketing a companiei pe care o dețin părinții ei. De asemenea, a fost accessories buyer pentru o companie de haine.

Kate Middleton o admiră pe nora preferată a reginei Elisabeta a II-a

Potrivit autoarei Katie Nicholl, soția prințului William este o mare admiratoare a felului în care soții Wessex, Edward și Sophie, și-au educat copiii.

În ciuda faptului că părinții lor sunt membri ai familiei regale, copiii, care sunt cei mai mici nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a și ai Prințului Philip, au crescut fără titluri de ASR și în afara ochiului publicului.

lady louise windsor
Lady Louise Windsor este fiica prințului Edward. / Foto: Profimedia

Kate (40 de ani) a admirat modul în care Edward și Sophie Wessex au reușit să le ofere fiicei și fiului lor o copilărie normală, liniștită, deși sunt fețe regale. În timpul pandemiei, Sophie Wessex (57 de ani) a mărturisit că își dorește ca cei doi să crească cu o etică puternică a muncii. Ceea ce s-a și întâmplat: după ce a terminat școala, în iunie, Lady Louise Windsor și-a luat un loc de muncă de vară, la un centru de grădinărit. Autoarea a notat că aceasta a câștigat 6,83 lire sterline/oră.

În august, palatul Buckingham a confirmat că aceasta va urma Universitatea St. Andrews, călcând astfel pe urmele vărului ei, prințul William.

Nu s-a decis încă dacă Louise va lucra în interiorului familiei regale după absolvire.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri