Nicole Kidman și Keith Urban
Divertisment

Nicole Kidman și Keith Urban / Getty Images

Keith Urban, dezvăluiri despre căsnicia cu Nicole Kidman: ”Suntem cât se poate de normali!” Artistul nu credea că o va cuceri

Nicole Kidman și Keith Urban sunt căsătoriți de 15 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Deși au trecut atâția ani de când sunt împreună, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți, iar dovadă sunt declarațiile făcute de artist de curând.

În cadrul unui interviu cu Jessica Rowe, în cadrul podcastului ei - The Big Talk Show - muzicianul în vârstă de 54 de ani a susținut că el și Nicole Kidman sunt un ”cuplu cât se poate de normal”.

Totodată, artistul a vorbit și despre prima întâlnire cu Nicole Kidman, care a avut loc în 205, susținând că actrița de la Hollywood era ”mult peste liga lui”.

Citește și: Formează unul dintre cele mai discrete cupluri de vedete! Nicole Kidman, despre secretul mariajului reușit cu Keith Urban

”Suntem doar un cuplu care încearcă să facă lucrurile să funcționeze, am trecut prin multe împreună, ne susținem reciproc, încercăm să ne creștem familia.”, a explicat Keith Urban.

”Dincolo de toate, suntem cât se poate de normali.”, a mai spus artistul.

nicole kidman si keith urban

În ceea ce privește prima întâlnire cu Nicole Kidman, el a recunoscut că nu trecea printr-o perioadă bună.

Citește și: Nicole Kidman și Keith Urban, o poveste de iubire uimitoare. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare realizare din viața lui

Părea mult prea bună pentru mine la momentul acela.”, a mai mărturisit el, continuând: ”Nu eram într-o perioadă bună, mă luptam cu o mulțime de lucruri, nici într-un milion de ani nu-mi imaginam că cineva ca ea vede ceva bun în mine.”, a mai spus el.

Cum a început relația dintre Nicole Kidman și Keith Urban

Keith Urban și Nicole Kidman s-au întâlnit în ianuarie, 2005, la G'Day LA, un eveniment de la Hollywood care cinstea australienii din industria divertismentului. Au început să se întâlnească câteva luni mai târziu, iar Kidman a recunoscut ca s-a îndrăgostit de cântăret imediat, când a dus-o într-o plimbare cu motocicleta la Woodstock, New York, unde plănuise și un picnic.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006, la cinci ani de la despărțirea actriței de Tom Cruise. Aceștia au împreună dpuă fete: Sunday Rose, de 13 ani, și Faith Margaret, de 10 ani. Nicole mai are doi copii adoptați cu Tom Cruise: Isabella și Connor.

Citește și: Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul cel mai mare al vieții ei: ”Îmi doream să am zece copii!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri