Kelly Osbourne, de nerecunoscut după ce a slăbit 38 de kilograme
Divertisment

Kelly Osbourne, de nerecunoscut după ce a slăbit 38 de kilograme / Getty Images, Instagram

Kelly Osbourne, declarații neașteptate după ce a slăbit 39 de kilograme: „Am mers un pic prea departe!” Cântăreața e transformată total

Kelly Osbourne, celebra cântăreață în vârstă de 38 de ani, se mândrește acum cu o siluetă de invidiat, căci a slăbit zeci de kilograme, iar acum a vorbit despre cum a început această „călătorie”.

În cadrul podcastului Scheananigans, Osbourne a mărturisit că și-a dorit foarte mult să slăbească după nașterea primului ei copil, în 2022.  Nu se aștepta, însă, să ajungă să dea jos 39 de kilograme. 

Kelly Osbourne / Profimedia Images

„Am fost într-o misiune de a topi kilogramele în plus”, a spus cântăreața, potrivit People, continuând: „Apoi, după ce am pierdut acele kilograme acumulate, mi-am zis să văd cât de departe pot să merg. Și am mers un pic prea departe”, a spus ea.

Citește și: Kelly Osbourne îl critică pe prințul Harry: Este un plângăcios. "La naiba, viața tuturor este grea"

Dacă acum își etalează mândră silueta perfectă, Osbourne a mărturisit că în timpul sarcinii a încercat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, pentru a evita comentariile negative.

Kelly Osbourne

În ceea ce privește acuzațiile că a apelat la Botox, aceasta a reacționat dur: „Acum, când am slăbit atât de mult, oamenii mă critică și încearcă să-și dea seama ce mi-am făcut. În realitate doar am pierdut câteva kilograme”, a spus ea.

Citește și: Kelly Osbourne, transformare fenomenală după ce a slăbit 38 de kg: ”M-am răzbunat pe bărbații care au spus că sunt prea grasă!”

Kelly Osbourne a recurs la o operație de micșorare a stomacului

În 2020, ea a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală prin care i-a fost micșorat stomacul cu doi ani înainte, ceea ce a dus la o scădere uluitoare în greutate de aproape 39 de kilograme. „Am fost operată”, a declarat Kelly într-un interviu. „Nu-mi pasă ce spune lumea. Am făcut-o, sunt mândră de asta, să comenteze cât vor”.

Ea a adăugat: Tot ceea ce face este să-ți schimbe forma stomacului. Am trecut prin asta acum aproape doi ani. Nu voi minți niciodată, niciodată, despre asta. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”.

Vorbind la Hollywood Raw cu Dax Holt și Adam Glyn, Kelly a povestit și despre injecțiile pe care le-a făcut, după ce a suferit de disfuncție a articulației temporomandibulare, și care i-au schimbat fizionomia.

Citește și: Kelly Osbourne, apariție incredibilă după ce a slăbit 38 de kilograme. Artista arată de nerecunoscut

Un lucru pe care l-am făcut și mi-a schimbat forma feței”, a adăugat ea. „Am avut o disfuncție a articulației temporomandibulare. Pentru a opri evoluția acestei probleme, medicii mi-au făcut niște injecții în maxilar. Atunci oamenii au început să observe că am slăbit cu adevărat pentru că mi s-a schimbat forma feței.”

Etichete: kelly osbourne , slabit

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri