Khloe Kardashian, despre zvonurile că și-a operat faț
Divertisment

Khloe Kardashian, despre zvonurile că și-a operat faț / Getty Images

Khloe Kardashian, ofensată de zvonurile că și-a făcut 12 transplanturi de față: ”E o nebunie, mi-am făcut o singură operație la nas!”

Khloe Kardashian, vedeta de reality show în vârstă de 37 de ani, a obosit să fie acuzată că a apelat la operații estetice, motiv pentru care aceasta a reacționat dur.

În cadrul unui interviu cu Amanda Hirsch, în timpul podcastului ”Not Skinny But Not Fat”, aceasta a vorbit despre cum se descurcă cu anxietatea, dar și cum face față zvonurilor care apar în media, potrivit cărora ar fi apelat la bisturiu pentru a arăta bine.

”Se întâmpla să fiu deranjată atunci când oamenii spuneau că mi-am făcut 12 transplanturi de față. Eram <<Pe bune, chiar mi-am făcut? E o nebunie.>> Mă ofensa să se spună așa ceva despre mine, nu înțelegeam de ce fac asta oamenii.”, a dezvăluit ea.

Citește și: Transformarea lui Khloe Kardashian. Cât de mult s-a schimbat în 10 ani: Am avut multă vreme o relație nesănătoasă cu mâncarea

De asemenea, Khloe Kardashian a recunoscut că are o singură operație estetică, și anume rinoplastie.

”Mi-am făcut o singură operație la nas, da, asta e adevărat. O iubesc și vreau ca toată lumea să știe. Nu mă obosesc să mint despre asta.”, a mai spus vedeta.

Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian at the John Frieda Destination Style Salon Tour, Los Angeles, America - 13 May 2011
Khloe Kardashian, în 2011. Profimedia

De asemenea, ea a mai mărturisit că nu i se pare deloc în regulă să fie comparată cu surorile ei, Kim, Kourtney, Kendall ori Kylie.

Citește și: După poza needitată “scapătă” pe internet, Khloe Kardashian încearcă să își refacă imaginea: “Este aproape de nesuportat presiunea”

Khloe Kardashian/ Profimedia
Khloe Kardashian/ Profimedia

Khloe Kardashian s-a luptat cu kilogramele în plus

Ani de zile, Khloe Kardashian a luptat cu kilogramele în plus. Vedeta de reality show a recunoscut că obișnuia să mănânce pe fond emoțional, consumând alimente deloc sănătoase, mai ales când se simțea tristă.

Anul trecut, în luna octombrie, Khloe și-a prezentat noua siluetă în paginile revistei Health și a dezvăluit că în continuare o „doboară” anumite critici de pe Instagram: „Uneori las astfel de lucruri să ajungă la mine și să mă afecteze”.

Citește și: Khloe Kardashian a făcut furori pe Instagram, într-o salopetă mulată din piele lăcuită. Pozele de 2 milioane de like-uri

În timpul interviului cu „Health”, sora celebrei Kim Kardashian, în vârstă de 37 de ani, a declarat:

”În mod normal, pe măsură ce înaintezi în vârstă te călești, devii mai puternic. Dar, uneori, las tot felul de comentarii să ajungă la mine”, a declarat starul „Keeping Up With The Kardashians”.

”În toată ecuația asta, este vorba despre minte, trup și suflet. Dacă nu sunt puternică din punct de vedere psihic, atunci simt că nici fizic nu pot face ceea ce îmi propun”, a explicat ea.

”Nu totul este despre aspectul fizic. Acesta e un produs secundar. Îți dai seama când cineva e cu adevărat fericit prin starea sa emoțională”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri