Kim Kardashian / Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian / Profimedia

Kim Kardashian a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei: „Le detest pentru că sunt încrețite și grosolane”

Kim Kardashian a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei, într-un interviu pentru revista „Allure”. Vedeta de reality show se află pe coperta celui mai recent număr al publicației. 

Într-un interviu pentru revista de modă și frumusețe, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că cel mai mare complex al ei sunt mâinile, declarând că le „urăște” pentru că sunt „încrețite și grosolane”. Antreprenoarea din SUA a vorbit despre îmbătrânire și acceptare în cel mai nou număr al publicației. 

„Sunt împăcată să nu fiu perfectă, dar înainte nu eram așa. Îmi urăsc mâinile pentru că sunt încrețite și grosolane”, a declarat mama a patru copii, adăugând: „Mi-am trăit viața, am schimbat atât de multe scutece și mi-am îmbrățișat copiii cu aceste mâini, așa că sunt de acord cu ele acum.”

Kim Kardashian/ Foto: Instagram
Kim Kardashian/ Foto: Instagram

Citește și: Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

„Îmbătrânirea nu înseamnă că mă voi strădui să ating perfecțiunea, dar ajungi într-un punct în care spui: „Sănătatea mea este mai importantă decât orice altceva”, a mai spus Kim Kardashian. 

Kim a purtat un body senzual, de culoare nude, cu o împletitură de bandă până la podea, în timp ce poza pentru coperta revistei „Allure”. Recent, vedeta a clarificat că, deși este împăcată cu aspectul său fizic, „ar face orice pentru a arăta și pentru a se simți tânără”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urmă cu ceva timp, aceasta a dezvăluit că a folosit injecții cu Botox doar pe frunte și susține că nu și-a făcut niciodată filler în buze sau în obraji. „Niciodată nu mi-am mărit buzele sau pomeții”, a declarat Kim, înainte de a spune că nu a folosit niciodată extensii de gene. 

„Îmi pasă. Îmi pasă cu adevărat să arăt bine. Probabil că îmi pasă mai mult decât 90% dintre oamenii de pe această planetă. Nu este ușor când ești mamă și ești epuizată la sfârșitul zilei sau ești la școală. Iar eu fac toate aceste lcruri”, a mai spus vedeta, mărturisind că își face tratamentele de înfrumusețare noaptea târziu, când toată lumea este la culcare, în special „tratamentele cu laser”. 

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Kim Kardashian și North West au arătat uimitor în ținute asortate, la Săptămâna Modei de la Paris

Vorbind și despre părul său blond, Kim a spus că are „o energie diferită” atunci când este blondă. „Sunt o persoană total diferită. Sunt mai încrezătoare ca blondă. De îndată ce mă întorc la brunet, devin șefă. De asemenea, sunt o persoană total diferită atunci când am unghii lungi și false. Am atât de multă încredere, deși urăsc unghiile lungi! Dar, din când în când, am nevoie de acea energie. Când trebuie să scriu un eseu, îmi zic „ia unghiile astea de pe mine! Nu pot scrie.”, a mai spus Kim Kardashian. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri