Kim Kardashian launches "Beats Fit Pro" in 3 signature neutrals, designed by Kim
Divertisment

Kim Kardashian. Profimedia

Kim Kardashian, atac subtil la adresa lui Kylie Jenner. Vedeta și-a bătut joc de produsele cosmetice din brandul surorii sale

Kim Kardashian și-a atacat sora cu un videoclip postat pe rețelele de socializare. Fosta soție a rapperului Kanye West a folosit produsele cosmetice din brandul administrat de Kylie Jenner, realizând un machiaj neadecvat. 

Nu se știe care a fost motivul pentru care aceasta s-a folosit de produsele de make-up ale surorii sale pentru a se machia într-un mod cu totul hidos, însă fanii au fost intrigați de gestul vedetei din „Kardashians”. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Citește și: Ele sunt surorile care fac furori pe rețelele sociale. Fanii, uimiți de felul în care arată: ”Ele sunt noile Kim Kardashian și Kylie!”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În videoclipul postat pe contul său de TikTok, Kim le arată urmăritorilor o „rutină de make-up”, însă nu pe cea obișnuită, ci una neadecvată, care ar irita pe oricine. Pentru a realiza acest machiaj, vedeta s-a folosit de produsele cosmetice create de sora ei mai mică, Kylie Jenner, iar fanii au luat acest gest ca un atac la adresa tinerei milionare. 

@kimkardashian

 

♬ original sound - Kim Kardashian

„Ce face omul din invidie”/ „Se știe că nu se înțeleg. Kim o vede ca pe o competiție”/ „De ce a folosit produsele lui Kylie?”/ „Sigur Kylie s-a supărat rău”, sunt doar câteva din comentariile pe care Kim le-a primit la videoclipul postat pe rețeaua de socializare. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară din istorie

Kylie Jenner a fost declarată cea mai tânără miliardară din istorie în urmă cu patru ani. Model, antreprenor şi personalitate TV americană, sora vitregă a starletei Kim Kardashian, a făcut avere din compania de cosmetice Kylie Cosmetics, pe care a înfiinţat-o în urmă cu opt ani şi care a generat venituri din vânzări de peste 360 de milioane de dolari, conform revistei Forbes.

”Nu mă aşteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea şi recunoașterea fac bine. Este o plăcută bătaie pe umăr”, a declarat Kylie Jenner pentru Forbes.

Citește și: Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, gest impresionant pentru bolnavii de cancer. Ce a făcut cea mai tânără miliardară

La doar 25 de ani, Jenner a depăşit pragul de 1 miliard de dolari mai devreme decât Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani, potrivit BBC, citat de News.ro.

Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé. Tânăra se află într-o relaţie cu rapperul american Travis Scott (28 de ani), cu care are o fetiţă de un an şi o lună, născută în februarie 2018, după o sarcină ținută în secret.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri