kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian și Pete Davidson la Met Gala 2022 / Foto: Profimedia

Kim Kardashian i-a propus cel mai îndrăzneț lucru lui Pete Davidson după Met Gala. Cum a reacționat comediantul

Fanii reality show-ului „The Kardashians” au fost dezamăgiți de faptul că Pete Davidson, actualul iubit al lui Kim Kardashian nu apare în primul sezon. Însă acum, se pare că celebrul comediant și-a făcut un debut impresionant în al doilea sezon. 

În urmă cu doar 24 de ore, trailer-ul sezonului doi din „The Kardashians” a fost publicat, iar fanii au fost uimiți să afle că îl vor vedea și pe Pete Davidson alături de fosta soție a lui Kanye West. Mai mult, tânărul și-a făcut un debut impresionant, asta pentru că trailer-ul cuprinde o secvență în care Kim îi face o propune îndrăzneață lui Davidson după Met Gala. 

Imaginile o arată pe fondatoarea SMIKS, în vârstă de 42 de ani, propunându-i iubitului ei comediant, în vârstă de 28 de ani, să meargă cu ea în duș, în timp ce se aflau în hotelul unde au stat pentru Met Gala. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Iubire, vrei să faci un duș cu mine?”, i-a propus Kim Kardashian lui Pete Davidson, în timp ce vedeta de la Saturday Night Live a scăpat în mod hilar lucrurile pe care le ținea în mână și a fugit către baie în urma iubitei sale. 

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Kim Kardashian și North West au arătat uimitor în ținute asortate, la Săptămâna Modei de la Paris

Deși s-au întâlnit în cea mai mare parte a primului sezon din „The Kardashians”, Davidson nu a fost niciodată văzut. În schimb, acesta a fost auzit vorbind cu Kim la telefon, potrivit Daily Mail

Kim și Pete au început să se întâlnească în octombrie 2021, după ce s-au sărutat în timpul emisiunii „Saturday Night Live”. Mai târziu, aceștia au apărut pentru prima dată pe covorul roșu împreună la Met Gala în luna mai, atunci când Kim a purtat celebra rochie a lui Marilyn Monroe

Kim Kardashian a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei

Într-un interviu pentru revista de modă și frumusețe, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că cel mai mare complex al ei sunt mâinile, declarând că le „urăște” pentru că sunt „încrețite și grosolane”. Antreprenoarea din SUA a vorbit despre îmbătrânire și acceptare în cel mai nou număr al publicației. 

„Sunt împăcată să nu fiu perfectă, dar înainte nu eram așa. Îmi urăsc mâinile pentru că sunt încrețite și grosolane”, a declarat mama a patru copii, adăugând: „Mi-am trăit viața, am schimbat atât de multe scutece și mi-am îmbrățișat copiii cu aceste mâini, așa că sunt de acord cu ele acum.”

Citește și: Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

„Îmbătrânirea nu înseamnă că mă voi strădui să ating perfecțiunea, dar ajungi într-un punct în care spui: „Sănătatea mea este mai importantă decât orice altceva”, a mai spus Kim Kardashian. 

Kim a purtat un body senzual, de culoare nude, cu o împletitură de bandă până la podea, în timp ce poza pentru coperta revistei „Allure”. Recent, vedeta a clarificat că, deși este împăcată cu aspectul său fizic, „ar face orice pentru a arăta și pentru a se simți tânără”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri