Kim Kardashian la meciul de fotbal al fiului său de Los Angeles/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian la meciul de fotbal al fiului său de Los Angeles/ Profimedia

Kim Kardashian, în cea mai vulnerabilă ipostază a sa. Vedeta mărturisește că îi este greu să fie mamă singură: „Plâng până adorm”

Kim Kardashian este una dintre cele mai urmărite vedete din lume, viața ei fiind tot timpul în atenția publicului. Deși a încercat să-și păstreze o imagine de femeie puternică și independentă, problemele cu care se confruntă în ultimul timp au copleșit-o. Aceasta a mărturisit recent că nu îi este ușor să fie mamă singură. 

În cadrul podcastului „On Purpose with Jay Shetty”, Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, care este mama a patru copii, North, 9 ani, Chicago, 5 ani, Saint, 7 ani și Psalm, 4 ani, pe care îi împarte cu fostul ei soț, Kanye West, a susținut că rolul de părinte este cel mai „provocator” și în același timp „minunat” lucru din viața ei. Vedeta numește bucuria de a fi mamă drept o „nebunie” și mărturisește că uneori este copleșită de faptul că își crește copiii de una singură.

„Sunt nopți în care plâng până adorm. Mă gândesc la tot haosul acesta din casă și la ce se întâmplă cu viața noastră”, a declarat Kim Kardashian. 

Citește și: Kim Kardashian, într-o ținută riscantă, făcută din 50.000 perle, la Met Gala 2023. Asistenții au roit în jurul ei

Ea a subliniat că, în ciudat acestui haos”, este foarte fericită cu viața pe care o are: „Toată lumea spune că zilele sunt lungi și anii sunt scurți, iar asta nu ar putea fi o declarație mai adevărată. Să fii părinte este cel mai satisfăcător job. Nu există nimic care să te pregătească. Nu contează cât aștepți sau ce aștepți, nu vei fi niciodată pregătit”. 

Kim Kardashian nu a renunțat la numele fostului soț după divorț

Kim Kardashian a divorțat de Kanye West, însă aceasta a susținut că nu intenționează să-și schimbe numele. ”Toți copiii au numele West, așa că ea a decis să-l păstreze.”, a dezvăluit o sursă pentru revista People.

Potrivit sursei citate, Kim Kardashian nu are în plan să renunțe la numele ”West”, în ciuda divorțului de tatăl copiilor ei. Kim Kardashian a depus actele de divorț de Kanye West  în luna februarie 2021, după aproape șapte ani de căsnicie. 

Citește și: Actorii de la Hollywood, deranjați de debutul lui Kim Kardashian în actorie: „Le ia rolurile tinerilor”

Informația potrivit căreia aceasta ar urma să păstreze numele lui Kanye a venit după ce fanii au speculat că rebranduirea companiei de cosmetice, KKW Beauty, ar avea o legătură cu faptul că ea ar fi nevoită să renunțe la nume.

”Kim e tot Kim Kardashian West și nu își va schimba numele. Rebranduirea este plănuită de ceva timp. Kanye o ajută cu acest lucru.”, a declarat o sursă apropiată acestora, potrivit People.

Etichete: copii , mama , kim kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri