Kim Kardashian la premiera show-ului „The Kardashians” din Los Angeles/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian la premiera show-ului „The Kardashians” din Los Angeles/ Profimedia

Actorii de la Hollywood, deranjați de debutul lui Kim Kardashian în actorie: „Le ia rolurile tinerilor”

Kim Kardashian a iscat un întreg scandal atunci când și-a anunțat debutul în actorie. Fosta soție a lui Kanye West va apărea în noul sezon din serialul „American Horror Story”, lucru care i-a deranjat pe câțiva actori de la Hollywood. 

Recent, actrița Patti LuPone, în vârstă de 74 de ani, și-a expus punctul de vedere cu privire la debutul lui Kim Kardashian în actorie, chiar înainte ca vedeta să apară pe marele ecran. Patti este nemulțumită de vestea că femeia de afaceri din America își schimbă cariera, precizând că „le ia rolurile tinerilor actori”. 

Patti LuPone, care a făcut parte din distribuția serialului de succes timp de două sezoane, jucând rolul lui Joan Ramsey în sezonul 3 intitulat „Coven” și rolul lui Kathy Pizazz, o cântăreață de cabaret, în sezonul 11, intitulat „NYC”, s-a simțit îndreptățită să-și expună părerea cu privire la anunțul că celebra Kim Kardashian va apărea în noul sezon din „American Horror Story”. 

Citește și: "Kim Kardashian mi-a distrus viața". Cum a ajuns un fost colaborator al vedetei să-și piardă casa și familia și să trăiască în mașină

În timpul emisiunii „Watch What Happens Live”, cu Andy Cohen, actrița a fost întrebată dacă îi pasă că Kim Kardashian va juca în sezonul 12 din AHS, moment în care LuPone a răspuns fără să se gândească: „Da, da!”. Prezentatorul a dorit să lămurească răspunsul actriței, întrebând de ce nu-i place această idee: „Pentru că le ia rolurile tinerilor actori”, a răspuns Patti. 

Scandalul a pornit după ce Kim Kardashian a anunțat pe contul său de Instagram că se va alătura distribuției „American Horror Story” în noul sezon și va juca alături de Emma Roberts. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu doar actorii sunt deranjați de această decizie, ci și fanii serialului, care și-au expus nemulțumirile pe rețelele de socializare. „Anunțul că Kim K este în noul sezon din AHS mi-a stricat cu siguranță ziua”/ „Acesta a fost cel mai prost an din viața mea, iar vestea că Kim K a primit rolul principal în AHS mă face să-mi doresc să mor”/ „La ce v-ați gândit când ați luat-o pe Kim K? Am urmărit serialul cu fidelitate în fiecare an, dar cred că voi sări peste acest sezon doar pentru că este ea în el. Nu este demnă de acest show. Sunt atât de dezamăgită”, sunt doar câteva din mesajele pe care fanii serialului le-au postat pe rețelele de socializare după ce vedeta a anunțat că va juca în noul sezon. 

Citește și: Kim Kardashian, așteptată să participe la Met Gala 2023, deși anul trecut a fost implicată într-un scandal uriaș

Kim este cunoscută pentru apariția în reality-show-urile despre familia sa, însă vedeta nu este la prima încercare în ceea ce privește actoria. Ea a apărut și în drama romantică „Temptation: Confessions Of A Marriage Counselor”, din 2013.  

În ciuda reacțiilor negative pe care Kim Kardashian le-a primit de la fani, Ryan Murphy, unul dintre creatorii serialului American Horror Story a declarat pentru The Hollywood Reporter că este foarte încântat că vedeta va juca în noul sezon. 

„Kim este printre cele mai mari și mai strălucitoare vedete de televiziune din lume și suntem încântați să îi urăm bun venit în familia AHS. Emma Roberts și cu mine suntem încântați de colaborarea cu această adevărată forță a culturii. Halley Feiffer a scris un rol distractiv, elegant și în cele din urmă terifiant pentru Kim, iar acest sezon este ambițios și nu seamănă cu nimic din ce am făcut până acum.”, a declarat Ryan Murphy. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?