kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Foto: Instagram

Kim Kardashian, o Barbie modernă în colanți super mulați. Vedeta a fost pozată de fiica ei într-o ținută roz bombon

Kim Kardashian este în centrul atenției orice ar face. A devenit una dintre cele mai cunoscute persoane din lume, deși nici nu cântă, nici nu dansează și nici nu joacă în filme, dar popularitatea ei a depășit-o cu mult pe a unora care se pot încadra în categoria artiști. Mândră de formele voluptoase care au făcut-o celebră, vedeta pozează deseori în ținute scurte sau mulate, spre deliciul fanilor care așa se așteaptă să o vadă.

Citește și: Kim Kardashian, criticată dur pentru felul în care a slăbit ca să încapă în rochia lui Marilyn Monroe. Cât a dat jos în trei săptămâni

După ce s-a vopsit blondă pentru Met Gala, unde a purtat celebra rochie de 5 milioane de dolari a lui Marilyn Monroe, Kim s-a obișnuit atât de mult cu noul look, încât a decis să mai tărăgăneze momentul în care va reveni la culoarea naturală a părului. În plus, și iubitul său, comediantul Pete Davidson, a urmat-o pe Kim și s-a vopsit blond platinat.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai slabă ca oricând, după ce a dat jos șapte kilograme pentru a încăpea în rochia de la Met Gala, lui Kim pare că îi place tot mai tare să poarte haine mulate. Așa se face că aceasta a fost pozată chiar de fiica ei cea mare, North, într-o ținută roz bombon, ce a transformat-o pe loc într-o păpușă Barbie cu forme și piese vestimentare de brand. Vedeta ținutei au fost colanții roz aprins și foarte mulați, care vin cu tot cu pantofi cu tocuri cui.

Citește și: Kim Kardashian, surprinsă în piscină în toiul nopții. Vedeta arată uimitor într-un costum de baie negru

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri