Kylie Jenner și Timothee Chalamet/ Profimedia
Divertisment

Kylie Jenner și Timothee Chalamet/ Profimedia

Kylie Jenner și Timothee Chalamet nu-și mai ascund relația. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la concertul lui Beyonce

Kylie Jenner și Timothee Chalamet și-au confirmat relația afișându-se împreună la concertul lui Beyonce din Los Angeles. Gesturile tandre dintre ei nu au fost trecute cu vederea, fiind surprinși îmbrățișându-se și oferindu-și atingeri afectuoase în timp ce se distrau la eveniment. 

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, sora mai mică a lui Kim Kardashian, în vârstă de 26 de ani, și actorul de la Hollywood, în vârstă de 27 de ani, au fost văzuți vorbind și flirtând la SoFi Stadium din Inglewood. Gesturile dintre ei nu au putut fi trecute cu vederea, semn că cei doi sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt. 

La concertul susținut de Beyonce a fost văzut și Travis Scott, fostul partener al lui Kylie Jenner, cu care are doi copii. Rapperul în vârstă de 32 de ani poate fi văzut plimbându-se de-a lungul etajului principal al stadionului în timp ce era ghidat de securitate prin mulțime. Acesta a purtat o pereche de pantaloni largi și o jachetă neagră. 

Kylie Jenner și Timothee Chalamet/ Profimedia
Kylie Jenner și Timothee Chalamet/ Profimedia
@dailymail Timothée Chalamet and Kylie Jenner were spotted publicly for the first time at Beyoncé’s Renaissance World Tour #kyliejenner #timotheechalamet #dating #beyonce #renaissanceworldtour #showbiz #seriouslypopular ♬ original sound - Daily Mail

Citește și: Kylie Jenner și Timothee Chalamet au fost văzuți împreună pentru prima dată. Vedeta și-a petrecut timpul acasă la celebrul actor

Nu este clar dacă Travis știa că fosta lui iubită se află la concert cu actualul său partener, însă este clar faptul că mama copiilor lui nu a ținut cont și a răspuns fără ezitare la săruturile lui Timothee. 

Utilizatorii nu s-au putut abține atunci când au văzut imaginile în mediul online și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Mă întreb ce a făcut Travis când i-a văzut pe Kylie și pe Timothee”/ „Cred că s-a simțit foarte rău când i-a văzut împreună”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kylie și actorul din „Dune” au început să se întâlnească din luna aprilie a acestui an, însă până acum nu au confirmat că formează un cuplu. Cei doi au decis să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii, iar vedeta din „Kardashians” pare complet schimbată de când s-a îndrăgostit. 

Citește și: Kylie Jenner, cea mai sinceră dezvăluire. Motivul pentru care vedeta își regretă operațiile estetice: „Nu vreau ca fiica mea..”

Primele zvonuri despre relația lor au apărut atunci când cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant, după ce sora lui Kim Kardashian a fost văzută singură la festivalul Coachella.

„Lui Kylie îi place să iasă cu Timothee. Este foarte distractiv pentru ea, asta pentru că el este diferit de toți cei cu care a avut o relație până acum. Totul acum este nou și incitant pentru Kylie și se distrează foarte mult”, a declarat un apropiat al vedetei pentru Entertainment Tonight.

Relația celor doi vine la câteva luni după ce a apărut vestea că Jenner, în vârstă de 25 de ani, s-a despărțit de Travis Scott, cu care are doi copii, pe Stormi, în vârstă de 5 ani, și pe Aire, în vârstă de un an și jumătate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?