Kylie Jenner, miliardară
Divertisment

Kylie Jenner a recunoscut, în sfârșit, că și-a făcut operație de mărire a bustului: „Nu aș suporta ca fiica mea să facă asta la 19 ani”

Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, are doar 25 de ani, iar de curând a recunoscut, în sfârșit, că a fost supusă unei intervenții de mărire a bustului.

Deși de-a lungul timpului a susținut că niciodată nu a fost supusă unei operații estetice majore, ea declarând că singurele „ajustări” pe care și le-a făcut a fost să opteze pentru fillere, acum a rupt tăcerea.

În cel mai nou episod al emisiunii „The Kardashians”, în timpul unei discuții cu prietena ei cea mai bună, cu Anastasia „Stassie” Karanicolaus, aceasta a recunoscut că și-a făcut operație de mărire a sânilor la 19 ani.

Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 12 Mar 2023
Kylie Jenner. 2023 Vanity Fair Oscar Party. Profimedia

Citește și: Kylie Jenner și Timothee Chalamet au fost văzuți împreună pentru prima dată. Vedeta și-a petrecut timpul acasă la celebrul actor

Deși nu regretă că a apelat la această intervenție, ea susține că nu ar suporta ca fiica ei să facă asta.

„Știi că mi-am mărit sânii înainte de a o avea pe Stormi. Cu șase luni înainte de naștere, nici nu mă gândeam că voi avea un copil la 20 de ani”, a recunoscut Kylie, adăugând: „Am avut sâni frumoși, naturali, pur și simplu superbi, mărimea perfectă, dar mi-am dorit, evident, altceva”, a spus ea, adăugând: „Aș recomanda oricărei fete să se gândească bine înainte de a-și face o operație estetică, să aștepte până când va deveni mamă”.

De asemenea, ea a mărturisit că nu ar suporta ca fiica ei să facă o astfel de alegere.

„Am o fiică, știi. Aș fi dezamăgită dacă și-ar dori să-și facă o operație estetică la 19 ani. Pe bune, la vârsta aceea e tânără, e foarte frumoasă. Vreau să fiu cea mai bună mamă și cel mai bun exemplu pentru ea. Îmi doresc să fi făcut lucrurile altfel, nu m-aș mai opera dacă aș putea să dau timpul înapoi”.

Citește și: Kylie Jenner, cea mai sinceră dezvăluire. Motivul pentru care vedeta își regretă operațiile estetice: „Nu vreau ca fiica mea..”

Declarațiile lui Kylie vin după ani de zile în care a negat că s-a lăsat pe mâinile esteticienilor, ea susținând în permanență că doar a apelat la fillere.

Kylie Jenner, declarații despre „ajustările” făcute la nivelul feței

În aprilie 2023, în  timp ce vorbea despre Stormi Webster, fiica ei în vârstă de cinci ani, pe care o împarte cu Travis Scott, vedeta s-a emoționat și a recunoscut că își regretă toate intervențiile estetice. „Nu vreau ca fiica mea să facă lucrurile pe care le-am făcut eu. Mi-aș dori să nu fi atins niciodată nimic de la început”, a declarat Kylie Jenner

Vedeta a vorbit despre decizia ei de a-și pune filler în buze, susținând că a fost întotdeauna o persoană încrezătoare, însă buzele au fost mica ei nesiguranță”.

Citește și: Ce a determinat-o pe Kylie Jenner să-și mărească buzele. A făcut primele intervenții la doar 17 ani

„Cred că o mare concepție greșită despre mine este că m-am operat atât de mult pe față și că eram o persoană nesigură. Chiar nu eram! Da, îmi plac buzele pline și mi-am dorit buze mai voluminoase, dar încă de mică am fost întotdeauna cea mai încrezătoare persoană din cameră. Am avut o problemă cu nesiguranța din cauza buzelor, așa că am apelat la fillere și a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Nu regret. Dar întotdeauna am crezut că sunt drăguță”, a spus vedeta de reality într-un nou interviu.

Etichete: kylie jenner

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri