wensy barlow 44fvdf
Divertisment

La 53 de ani are un corp de fotomodel. Soția legendei wrestlingului Ric Flair impresionează în costum de baie

Ar putea fi lejer confundată cu o pustoica. Wendy Barlow este cea de-a cincea soție a legendei wrestlingului, Ric Flair, cei doi casatorindu-se în 2018. Cunoscută și ea în World Championship Wrestling (WCW) drept Fifi the French Maid, Wendy impresionează la 53 de ani cu o siluetă de indiviat.

Aceasta a fost surprinsă de paparazzi la plajă într-un costum de baie în două piese. Model și actriță, Wendy a atras toate privirile asupra ei.
Deși în urmă cu câteva luni a fost diagnosticată cu coronavirus, Wendy Barlow pare în formă maximă!

Cine este soțul ei, Ric Flair

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ric Flair, cunoscut sub numele din ring The Nature Boy, este un fost wrestler american, care a dominat acest domeniu în anii ’70. Acesta deține 16 titluri mondiale de campion World Heavyweight Championship. Nic Flair și Wendy Williams se cunosc încă de pe vremea când acesta activa în ring. Fostul wrestler are 71 de ani.

 

  • Citeste si:

Mesaje de Craciun. Urari pe care le poti face de sarbatori celor dragi

Mesaje de Anul Nou. Idei pentru cele mai frumoase urari de Revelion

Mesaje de la multi ani. Urari frumoase pentru cei dragi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri