ligia munteanu digi24
Divertisment

Ligia Munteanu, jurnalist Digi24: "Televiziunea ramane o prioritate pentru mine"

In 2016, Ligia Munteanu a venit in echipa Digi24, la “Jurnalul Economic”, iar in primavara lui 2019 a inceput sa prezinte si emisiunea 2.0 despre care spune ca surprinde „printre cele mai importante lucruri care se intampla pe planeta - evolutia tehnologica”.

Ligia a fost mereu o fire independenta. A fost model pentru diferite case de moda, iar in ultimul an de master s-a angajat intr-o banca. Cand era la un pas de a fi promovata, si-a dat demisia. Ii ramasese gandul la un anunt de selectie reporteri promovat de studioul din Iasi al televiziunii publice.

In februarie 2009, a avut prima interactiune cu presa. La inceput a lucrat ca reporter, apoi a facut montaj de stiri, a dat cateva probe de prompter si a fost selectata sa prezinte Telejurnalul regional. In 2011, s-a mutat in Bucuresti, iar in 2012 a fost selectata sa prezinte Telejurnalul de seara, de la ora 20:00, impreuna cu Mihai Constantin.

Ligia isi imparte timpul liber intre cei doi catei Shitzu, pasiunea pentru calatorii si un hobby descoperit recent, confectionarea de palarii.

O alta pasiune a colegei noastre sunt pantofii. Colectia sa adaposteste nu mai putin de 50 de perechi stiletto.

In vacante si in zilele libere, ii place sa “fuga” din Bucuresti, prin tara sau in strainatate: „Ti se deschid multe perspective”.

A vizitat Hong Kong-ul, Berlinul, Jakarta, dar New York-ul ramane destinatia ei preferata, alaturi de Londra.

„Televiziunea ramane o prioritate pentru mine si sunt entuziasmata de 2.0. In planul doi pastrez proiectul meu cu palariile. Imi doresc sa ma mut la casa, sa am curte, spatiu verde unde sa plantez flori”, spune Ligia Munteanu despre planurile sale de viitor.

Pentru mai multe informatii despre colega noastra, cititi materialul complet pe www.digi24.ro

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri