madalina ghenea (4)
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Foto: Instagram officialmadalinaghenea; vicoolyasaida

Mădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

Mădălina Ghenea știe să încingă atmosfera oriunde s-ar afla, chiar și la bordul unui avion privat în care și-a putut face de cap. Aceasta a pozat în costum de baie, în ipostaze pline de senzualitate, chiar pe scaunele din spatele piloților.

Mădălina Ghenea și-a arătat formele perfecte și silueta de invidiat. Îmbrăcată doar într-un costum de baie într-o nuanță intensă de albastru, șatena s-a mișcat languros și s-a lăsat pozată din toate unghiurile. Cu părul răvășit în mod intenționat și priviri galeșe aruncate fix spre camera foto, olteanca și-a întrebat fanii: "Sunteți pregătiți pentru vară?", pentru că ea pare a fi din toate punctele de vedere.

Citește și: Are sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

madalina ghenea (3)
Mădălina Ghenea / Foto: Foto: Instagram officialmadalinaghenea; vicoolyasaida

Comentariile nu au întârziat să apară. Au fost destui cei care au mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că admiră tăria piloților care și-au păstrat concentrarea în timp ce în spatele lor una dintre cele mai frumoase femei din lume își arăta toate atuurile.

madalina ghenea (2)
Mădălina Ghenea / Foto: Foto: Instagram officialmadalinaghenea; vicoolyasaida

"Dacă am arăta măcar 5% ca tine, cu siguranță am fi gata pentru vară"; "Cea mai frumoasă româncă"; "Gata, trebuie să-mi cumpăr un avion privat"; "E legal să fii perfectă?"; "Dar de pe ce planetă vii?"; "Pilotul se va prăbuși"; "Dar vara e pregătită pentru tine?" - au scris oamenii în dreptul pozelor.

Recent, Mădălina a arătat câteva imagini din copilărie, când de abia intra în anii adolescenței și pornea pe drumul modelingului. Astfel, a vrut să le închidă gura celor care spun că și-a făcut operații estetice la față.

Citește și: Mădălina Ghenea, replică acidă după ce un fan “a înțepat-o”: “L-ai lăsat pe Dimitrov, amu’ ăsta câștigă US Open”

Citește și: Mădălina Ghenea, vedetă în prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Apropieri acum, iubire de 38 de zile în 2016

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri