madalina ghenea (1)
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia-Instagram

Mădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

Nu mai este niciun secret că Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Aceasta a plecat de mică din țară și a devenit model. S-a stabilit în Italia, iar de acolo a început să cocheteze și cu lumea Hollywood-ului. Nu renunță, însă, la ședințele foto pline de senzualitate. Fiind imaginea unui brand de lenjerie intimă, olteanca din Slatina a fost protagonista unor momente care au încins atmosfera.

În dresuri până la coapse, pantofi cu tocuri înalte și un body dantelat și transparent, șatena și-a dat examenul în arta seducției. Puțini au fost cei care au rămas imuni la farmecele ei. 

Citește și: Mădălina Ghenea, petrecere de vis pentru fiica ei. Charlotte a împlinit 7 ani și stă într-o casă ca un palat alături de mamă și bunică

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, poze pline de senzualitate în lenjerie intimă / Foto: Instagram officialmadalinaghenea; vicoolyasaida

S-a jucat cu mâinile prin păr, a privit intens în camera foto și s-a mișcat languros. Ghenea a fost deseori comparată cu Sophia Loren și pare că a împrumutat din calitățile și jocul seducției cu care a făcut furori, de-a lungul timpului, și italianca.

Mihai Bobonete, comentariu delicios la postarea Mădălinei Ghenea

madalina ghenea (2)
Mădălina Ghenea, poze pline de senzualitate în lenjerie intimă / Foto: Instagram officialmadalinaghenea; vicoolyasaida

Așa cum face deseori la pozele cele mai provocatoare ale Mădălinei, actorul Mihai Bobonete a lăsat un comentariu care a făcut deliciul internauților. 

"Sărut mâna! Ete fix asta nu-mi place la dumneavoastră. Păi eu vă spui în repetate rânduri să nu mai stați cu fundul gol pe gresie și dumneavoastră nimic… O să vă tragă pe la şale și când o să stați cu temperatura 39, o să-mi dați dreptate și o să ziceți “avea dreptate acel domn înalt, tânăr, cu ochi albaștri, tras prin inel și cu talia de Adonis… că-mi scapă numele lui frumos”… Atât vă spui! Cereți o păturică!" - a scris Bobonete într-un comentariu care a primit multe like-uri.

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-un avion privat, doar în costum de baie. Părerile au fost împărțite: “Ce-s gesturile astea?”

Etichete: madalina ghenea , body , lenjerie

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri