Lottie Moss
Divertisment

Lottie Moss / Getty Images

Mai îndrăzneață de atât nu se poate. Lottie, sora lui Katie Moss, apariție inedită într-o rochie super transparentă

Lottie, sora lui Kate Moss, a fost în centrul atenției marți seară, când a participat la un eveniment din Londra, Anglia, unde a purtat o rochie extrem de transparentă.

Prezentă la decernarea premiilor Glamour Women of the Year, tânăra în vârstă de 25 de ani a întors toate privirile, căci a ales să poarte o rochie cu spatele gol, realizată dintr-un material atât de transparent încât i se puteau întrezări sânii.

Lottie Moss, într-o rochie transparentă / Profimedia Images

Citește și: Lottie, sora lui Kate Moss, apariție irezistibilă într-un costum de baie. Tânăra de 23 de ani e în vacanță în Grecia

De asemenea, creația vestimentară s-a remarcat și prin aplicațiile din partea de jos. Ea a ales să o combine cu niște sandale cu tocuri înalte și cu o poșetă nude, în timp ce părul și l-a lăsat liber, având prinse la spate doar câteva șuvițe.

Lottie Moss, într-o rochie transparentă / Profimedia Images

Lottie Moss, despre participarea la emisiunea „Celebs Go Dating”

De curând, Lottie Moss a vorbit despre cum a schimbat-o participarea la emisiunea „Celebs Go Dating”, unde a avut o relație cu Adam, fost concurent la „Love Island”.

Citește și: Colaborare surprinzătoare și poze de senzație! Kate Moss, noua imagine a brandului de lenjerie modelatoare a lui Kim Kardashian

Sunt un alt om de când am început Celebs Go Dating. Am vorbit despre acest proces cu alte vedete, aproape toate au plâns. nu au fost lacrimi false. Este o emisiune pozitivă. M-am distrat, am mers la câteva emisiuni, am sărutat câteva <<broaște>>”,  a mai mărturisit ea, potrivit Daily Mail. 

Etichete: lottie moss

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri