Jennifer Lopez, alături de mama ei
Divertisment

Jennifer Lopez, alături de mama ei / Profimedia Images

Mama lui Jennifer Lopez, cea mai mare fană a relației fiicei ei cu Ben Affleck: "Este încântată că sunt din nou împreună"

În luna aprilie, J.Lo devenea din nou o femeie singură, după despărțirea de Alex Rodriguez, cel cu care s-a iubit patru ani. La scurt timp, diva a reluat legătura cu Ben Affleck, fostul ei logodnic de la începutul anilor 2000, iar mama artistei pare a fi cea mai mare susținătoare a cuplului.

Jennifer lopez si ben affleck

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

Conform unor surse citate de cei de la People, Guadalupe, mama lui J.Lo, aprobă relația fiicei ei cu actorul de 48 de ani. Mai mult, femeia a fost văzută în compania lui Ben în Las Vegas, acolo unde acesta regizează un proiect special. "Lupe a fost acolo să filmeze un cameo (scenă în care o celebritate apare în propriul rol - n.r.). În trecut, mama lui Jennifer și Ben erau foarte apropiați. Guadalupe a ținut mult la el. A fost foarte tristă când lucrurile nu au mers între ei, așa că este încântată că sunt din nou împreună. Jennifer este foarte apropiată de mamă și este foarte important pentru ea ca persoana cu care este într-o relație să se înțeleagă cu mama ei. Lui Jennifer îi place ideea că Ben și Guadalupe au petrecut timp împreună. Amândurora le plac jocurile de noroc și s-au distrat pe cinste la hotelul Wynn", a declarat o sursă din apropierea lui J.Lo pentru publicația menționată anterior.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc deja un viitor împreună. Ce a declarat o sursă apropiată artistei

Jennifer Lopez și Ben Affleck au reluat relația încheiată acum aproape 18 ani

Citește și: Vechea magie nu a dispărut! Jennifer Lopez e încântată de cum merg lucrurile cu Ben Affleck

În 2003 se logodeau, iar în 2004 puneau punct relației, dar Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit la scurt timp după ce artista a încheiat legătura cu Alex Rodriguez. Au urmat escapade în Montana, Miami și Los Angeles, unde J.Lo și Ben au fost surprinși ca în vremurile bune, drăgăstoși și îmbrățișați.

Foo: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri