Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey
Divertisment

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey / Getty Images

Mama Selenei Gomez, la un pas de moarte din cauza unei pneumonii: ”Mi s-a spus că mai am câteva zile de trăit!”

Selena Gomez este recunoscută pentru problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului, însă puțini sunt cei care știu că și mama ei a trecut prin momente dificile, medicii dându-i ”doar câteva zile de trăit”.

Mandy Teefey, mama celebrei cântărețe Selena Gomez, a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza unei pneumonii. 

”Mi s-a spus că mai am câteva zile de trăit.”, a dezvăluit Teefey, în vârstă de 45 de ani, pe rețelele sociale, făcând publice și imagini de pe patul de spital.

Citește și: Selena Gomez a pozat în costum de baie, etalându-și cicatricea rămasă în urma transplantului de rinichi: ”Am încredere în mine!”

”Am avut doctori care au luptat pentru viața mea ii dragoste din partea familiei și a prietenilor. Am luptat. Doctorii au luptat și am reușit să merg mai departe.”, a povestit mama Selenei Gomez pe rețelele sociale, la scurt timp după ce a fost criticată pentru un pictorial, mulți dintre internauți reproșându-i faptul că a acumulat câteva kilograme în plus. 

De asemenea, femeia în vârstă de 45 de ani a făcut publice imagini de pe patul de spital, din momentele în care lupta pentru viața ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”M-am îngrășat 27 de kilograme și m-am ales cu inflamații din cauza infecției. Nu aveam niciun interes să realizez acel pictorial.”, a mai precizat aceasta, dezvăluind că au trecut doar două săptămâni de când a fost externată din spital.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Nu depun niciun efort pentru a se ascunde!”

”Sunt sănătoasă și voi lupta să-mi recapăt silueta.”, a spus ea, continuând: ”E un miracol că trăiesc. Nu contează câte kilograme am.”, a spus femeia.

Selena Gomez a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu pentru Elle, Selena Gomez a vorbit  cu toată deschiderea despre lupta sa cu bolile mintale, cu lupusul, cu transplantul de rinichi, dar și despre despărțirile care au ținut prima pagină a publicațiilor mondene, admițând că „au fost momente când aș fi putut să-mi fac rău”. Surprinzător, a fost diagnosticul de tulburare bipolară cel care a ridicat într-un fel o mare greutate de pe umerii ei. 

Selena a anunțat în 2015 că a fost diagnosticată cu lupus și că a făcut chimioterapie ca parte din tratamentul pentru această boală autoimună. Doi ani mai târziu, era supusă unui transplant de rinichi. În tot acest timp, lupta și cu anxietatea, depresia și atacurile de panică. În 2016, a anunțat că se retrage temporar din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de sănătatea ei mintală.

În 2018, actrița și cântăreața americană a aflat că are și tulburare bipolară. Dar vestea a venit cumva ca o eliberare pentru că astfel și-a putut explica multe dintre probleme: „Diagnosticul a fost jumătate înspăimântător, jumătate eliberator”. 

„Când am mai multe informații, de fapt mă ajută, nu mă sperie odată ce le știu”, a spus ea. „Când eram mică, mi-era frică de furtuni și mama mea mi-a cumpărat toate aceste cărți despre furtuni și mi-a spus:„ Cu cât te educi mai mult în acest sens, cu atât nu îți va mai fi frică”. „A funcționat perfect. Această abordare mă ajută și acum fantastic”.

Selena a declarat acum pentru Elle că toate acestea, alături de despărțirile ei atât de publice, „ar fi trebuit să mă pună la pământ”. Gomez a fost într-o relație de câțiva ani, una cu multe suișuri și coborâșuri, cu Justin Bieber. De asemenea, a format un cuplu și cu The Weeknd.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?