Megan Fox
Divertisment

Megan Fox / Foto: Profimedia

Megan Fox, decolteu amețitor într-un corset cu șireturi. Ținuta provocatoare a actriței a făcut furori pe Instagram

Megan Fox a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare, publicând mai multe fotografii în care apare într-o ținută provocatoare. Imaginile au strâns peste un milion de aprecieri în mai puțin de 15 de ore, iar fanii au fost impresionați de apariția actriței. 

Actrița din „Transformers”, în vârstă de 37 de ani, și-a etalat silueta de invidiat într-un set format dintr-un corset cu șireturi, extrem de decoltat, și o pereche de pantaloni scurți minusculi. Întreaga ținută a fost completată de o pereche de cizme lungi și o jachetă supradimensionată din piele. 

Citește și: Mai mult descoperită decât îmbrăcată. Megan Fox, în cea mai îndrăzneață apariție, o rochie din plasă metalică, total transparentă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografiile realizate pe holul unui hotel, la care Megan a adăugat descrierea „O mamă”, au făcut furori pe rețelele de socializare, fanii vedetei luând cu asalt secțiunea de comentarii: „Dacă ar arăta toate mamele așa ca tine ar fi ideal”/ „Cea mai frumoasă mămică”/ „Aș vrea și eu o mamă ca tine”/ „Doamnelor, apucați-vă să faceți copii. Luați exemplul lui Megan”/ „Genială femeie”. 

Megan Fox a pierdut o sarcină. Actrița și Machine Gun Kelly urmau să aibă un copil

Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost la un pas să devină părinții unei fetițe, care ar fi fost al patrulea copil al lui Meghan, însă, din nefericire, actrița a pierdut sarcina. Vedeta a oferit detaliile tulburătoare în cartea sa de poezii „Pretty Boys Are Poisonous”.

Megan Fox are trei băieți din căsnicia cu actorul Brian Austin Green, iar Machine Gun Kelly are o fată din relația cu Emma Cannon. În cartea sa, Megan Fox a scris o poezie pentru fiica ei, versurile fiind profunde, vorbind despre durerea resimțită: „Bătaia inimii din pântecul meu, vreau să te țin de mână, să-ți aud râsul, dar, acum, trebuie să-mi iau la revedere”. 

Citește și: Megan Fox, despre perioada în care se îndrăgostea de fiecare actor cu care juca în filme. "Eram foarte rebelă și sălbatică"

Actrița a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Good Morning America că „nu a mai trecut prin așa ceva până acum”. 

„A fost foarte greu pentru amândoi”, a explicat ea. „Ne-a trimis într-o călătorie foarte sălbatică împreună și separat”. 

Megan Fox și Machine Gun Kelly formează un cuplu de aproape patru ani, iar artistul a cerut-o în căsătorie în anul 2022. Inelul este unul deosebit nu doar din cauza designe-ului și a culorii, dar și pentru că artistul a cerut să fie conceput în așa fel încât, dacă actrița încearcă să îl scoată de pe deget, să o rănească.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri