Megan Fox, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat
Divertisment

Megan Fox, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat / Profimedia Images

Conversația neobișnuită pe care a avut-o Megan Fox cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly: „Are mult de-a face cu temperamentul său”

Megan Fox și Machine Gun Kelly formează unul dintre cele mai extravagante cupluri din showbiz-ul de peste ocean. Actrița în vârstă de 36 de ani și muzicianul în vârstă de 32 de ani au o relație atipică, fiind tot timpul în centrul atenției pentru modul în care cei doi își împărtășesc iubirea. 

Recent, Megan Fox a participat la premiera documentarului despre logodnicul ei „Life In Pink”, dezvăluind una dintre cele mai neobișnuite conversații pe care cei doi le-au purtat. Actrița a mărturisit că l-a întrebat pe partenerul său dacă a fost alăptat atunci când era mic, ea considerând că acest lucru ar putea să influențeze foarte mult persoanlitatea și temperamentul cântărețelui din prezent. 

Deși nu se știe exact dacă artistul a fost sau nu alăptat, Fox a explicat că ea consideră această întrebare una „grozavă”, care a ajutat-o să-l cunoască mai bine pe iubitul său. 

„Are foarte mult de-a face cu psihologia și temperamentul său. Așa că e ok să întreb așa ceva”, a explicat Megan Fox. Ea a adăugat că este important pentru ea ca fiecare întrebare dintr-o conversație să poată fi „aprofundată imediat”, în loc să întrebe lucruri de bază precum culoarea preferată sau filmele pe care acesta adoră să le urmărească. 

Citește și: Accesoriul bizar cu care Machine Gun Kelly a lăsat-o în umbră chiar și pe iubita lui, Megan Fox. Toată lumea i-a comentat apariția

De asemenea, actrița a adăugat că încearcă să învețe cât mai multe despre cineva pe care tocmai l-a cunoscut, mai ales dacă persoana respectivă este și iubitul ei. „Dacă vrei să mă cunoști și eu te voi cunoaște. Îmi este imposibil să nu vreau să știu totul despre tine”, a spus starul de la Hollywood. 

Megan și-a dovedit cunoștințele despre Machine Gun Kelly atunci când cei doi au susținut un test de cuplu pentru British GQ, toamna trecută. 

„E un almanah, o enciclopedie și un dicționar, toate în aceelași corp”, a declarat atunci cântărețul despre logodnica sa. 

De asemenea, Fox a recunoscut la GQ că are dismorfie corporală, când a discutat despre faptul că aceasta ar fi intimidantă pentru unii bărbați. „Am dismorfie corporală. Am o mulțime de nesiguranțe profunde”, a declarat atunci Megan Fox

Citește și: Megan Fox, purtată pe brațe în fața paparazzilor de Machine Gun Kelly. Imaginile care dovedesc cât de îndrăgostiți sunt

Clinica Mayo definește dismorfia corporală drept „o tulburare de sănătate mintală în care nu te poți opri să te gândești la unul sau mai multe defecte sau defecte percepute în aspectul tău – un defect care pare minor sau nu poate fi văzut de alții. Cei care au dismorfie corporală pot chiar „să se simtă atât de stânjeniți, rușinați și anxioși, încât evită multe situații sociale”.

Fox și MGK (numele real Colson Baker) au început să se întâlnească în iunie 2020, la doar o lună după ce ea a cerut divorțul de Brian Austin Green, cu care era căsătorit din 2010. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri