Megan Fox și Machine Gun Kelly
Divertisment

Megan Fox și Machine Gun Kelly / Foto: Profimedia

Megan Fox și Machine Gun Kelly au rupt logodna. Actrița a mărturisit că nu mai este pregătită să se căsătorească

Megan Fox a recunoscut că a rupt logodna cu Machine Gun Kelly, însă nu a precizat dacă mai formează sau nu un cuplu. Celebra actrița a mărturisit că nu mai este pregătită să se căsătorească cu MGK, însă susține că „va fi mereu lângă el”. 

În ultimul an, cei doi au trecut prin suișuri și coborâșuri și, în ciuda dezvăluirilor făcute de Megan, relația actriței cu artistul internațional rămâne un mister pentru fani. Fox a refuzat să clarifice actuala stare a relației în cadrul podcastului Call Her Daddy, moderat de Alex Cooper, dar a confirmat că ea și MGK și-au încheiat logodna. 

Citește și: Megan Fox și Machine Gun Kelly încearcă să-și refacă relația. Cei doi au fost surprinși ieșind de la terapie de cuplu

„Ceea ce am învățat din această relație este că nu a fost și nu va fi pentru consumul public. Cred că, de acum, nu voi mai face comentarii despre relație. Va exista întotdeauna o legătură pentru el, indiferent de ce se întâmplă. Nu pot spune sigur care va fi capacitatea, dar voi fi mereu lângă el cumva”, a declarat Megan Fox, adăugând că și-a încheiat logodna cu MGK. 

Megan Fox și Machine Gun Kelly

Megan și Machine Gun Kelly s-au cunoscut pe platourile de filmate ale peliculei „Midnight In The Switchgrass”, în 2020 și au început să se întâlnească în acel an. Ulterior, ei s-au logodit în 2022. Încă de la început au fost un cuplu controversat, cei doi arătându-și afecțiunea în public, indiferent de comentariile celorlalți. Atunci când și-au anunțat logodna, Megan a declarat că ea și artistul „și-au băut reciproc sângele” pentru a sărbători ocazia. 

Citește și: Megan Fox, apariție rară alături de cei trei fii ai săi și logodnicul Machine Gun Kelly. Actrița are acum familia pe care și-a dorit-o

La doar un an de la anunțul logodnei, Megan a dat de înțeles că cei doi s-au despărțit. Ea a șters toate pozele cu MGK de pe contul ei de Instagram și a postat un videoclip în care arde o scrisoare și o geantă. Fanii au crezut că actrița a pus punct relației, însă recent, aceștia au fost surprinși împreună într-o vacanță în Mexic. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?