Prince and Princess of Wales with Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex, Windsor Castle, UK - 10 Sep 2022
Divertisment

Harry și Meghan. Profimedia

Meghan Makle, încă o decizie surprinzătoare după ce a lipsit de la încoronarea regelui Charles. Cine se ocupă acum de paza acesteia

Meghan Markle, ducesa de Sussex, este din nou în centrul atenției după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Conform unei surse citate de Daily Star, soția prințului Harry l-a angajat pe fostul agent de pază al celebrei Kim Kardashian.

În vârstă de 41 de ani, Meghan Markle, care este mama a doi copii, a fost surprinsă în apropiere de reședința ei din Montecito, California, Statele Unite ale Americii, iar cel care îi asigura paza era fostul bodyguard al lui Kim Kardashian.

Citește și: Fiul Camillei reacționează după ce prințul Harry a numit-o pe regina consoartă „periculoasă”: „S-au căsătorit din iubire”

Potrivit sursei citate, noua gardă de corp a lui Meghan a făcut parte din echipa lui Kim, care a avut grijă de aceasta chiar atunci când a fost jefuită sub amenințarea armei, în Paris, în 2016.

Meghan a fost văzută cu agentul ei de securitate în weekend, când Harry a călătorit la Londra, unde a participat la încoronarea regelui Charles.

Ducesa de Sussex  a lipsit de la festivitățile de la Londra pentru că a rămas în Statele Unite ale Americii pentru a-l sărbători pe fiul ei, pe Archie, care a împlinit patru ani.

Citește și: Prințul Harry, criticat dur de un prezentator britanic: „Ce caută la încoronare? Nu a distrus destul familia regală?”

Meghan Markle, fotografiată la plimbare alături de prieteni

Potrivit jurnaliștilor de la Page Six, ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, s-a plimbat pentru 40 de minute alături de prietenii ei, Markus Anderson și Heather Dorak.

Ce a făcut Meghan Markle după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

Îmbrăcată în colanți și într-un tricou negru, având prinsă în jurul taliei o jachetă parka, Meghan Markle a părut într-o formă de invidiat.

De asemenea, accesoriile alese - o eșarfă prinsă neglijent, dar și ochelarii supradimensionați și o pălărie, i-au completat cu succes ținuta.

Ce a făcut Meghan Markle după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Meghan Markle nu a participat la ceremonia de încoronare a regelui Charles pentru că fiul ei și al prințului Harry, Archie, a împlinit patru ani și nu și-a dorit să rateze aniversarea acestuia.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri