Meghan și Harry soț și soție. / Foto: Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Meghan Markle a dezvăluit detalii neștiute din timpul nunții sale cu prințul Harry: „Nu am putut să împărtășesc acest lucru până acum”

În timpul interviului pentru revista The Cut, Meghan Markle a dezvăluit și câteva detalii neștiute despre nunta ei și a prințului Harry, care a avut loc în anul 2018. Pe atunci, cei doi încă lucrau pentru familia regală, astfel că trebuiau să respecte multe reguli și să țină secret detalii din viața lor privată. 

Dat fiind faptul că acum, atât prințul, cât și Meghan Markle sunt liberi să discute despre orice, aceasta a oferit detalii intime și neștiute până acum de publicul larg. Fosta actriță din „Suits” a oferit și câteva informații despre nunta ei din 2018, fiind unul dintre cele mai urmărite evenimente din ultimii ani.  

Ducii de Sussex au avut parte de o zi ca-n povești, fiind în centrul atenției încă de la apariția lor în public și până la finalul zilei. Dacă ceremonia religioasă a fost urmărită de milioane de oameni, petrecerea, care a avut loc seara, a fost privată, iar invitații au avut grijă să nu dezvăluie nimic din ce s-a întâmplat în timpul evenimentului.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Meghan Markle crede că e „loc de iertare” între ea şi membrii familiei regale. „Harry mi-a zis: 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces'”

Ce s-a putut afla la momentul respectiv a fost faptul că mirii au dansat pe melodia „I’m in Love”, de Wilson Pickett, dar și faptul că George Clooney a fost văzut pe ringul de dans alături de Kate Middleton, prințul Charles, Meghan și mama lui Meghan, Doria Ragland, realizând mișcări de dans improvizate, înainte de a păși în spatele barului pentru a prepara băuturi pentru oaspeți. 

Cu toate acestea, se pare că Meghan și Harry au pregătit un moment special pentru invitați și și-au făcut declarații romantice în timpul evenimentului. Dacă până acum nu se știa ce și-au promis cei doi îndrăgostiți în ziua nunții, Meghan a făcut publice câteva pasaje din discursul ei. 

„Știm că, mai presus de orice, dragoste învinge. Sper că acesta este sentimentul pe care oamenii îl simt atunci când văd munca și proiectele noastre.”, a declarat Meghan Markle în timpul interviului pentru revista The Cut adăugând că: „Nu am putut să împărtășesc acest lucru până acum”.

Citește și: Cum îl alintă Meghan Markle pe prințul Harry. Ducesei i-a scăpat acest detaliu în timpul primului episod din podcastul „Archetypes”

Unul din oaspeții ducilor de Sussex a declarat după nuntă că discursurile lor au fost emoționante și că aceștia le-au mulțumit invitațiilor și și-au exprimat entuziasmul pentru viitorul lor împreună. „Discursurile au fost atât emoționante, cât și amuzante.Personalitățile lui Harry și Meghan au strălucit cu adevărat”, a declarat sursa pentru Vogue, imediat după nuntă. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri