Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle
Divertisment

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle / Profimedia Images

Unul dintre prietenii prințului Harry, dezvăluiri neașteptate: ”A găsit în Meghan Markle o parteneră de nădejde, e foarte fericit!”

Despre relația dintre Meghan Markle și prințul Harry s-a vorbit mult de-a lungul timpului, cei doi au fost în centrul multor controverse, însă, potrivit unor apropiați, relația lor este una autentică, iar ducele de Sussex a găsit în soția lui o parteneră de nădejde.

Ignacio Figueras, cunoscut sub numele de Nacho, a fost coleg cu prințul Harry la polo și susține că prințul Harry și-a dorit mereu să fie soț și tată, iar familia pe care o are alături de Meghan Markle este un vis împlinit, scrie People.

Unul dintre prietenii prințului Harry, dezvăluiri neașteptate: ”A găsit în Meghan Markle un partener de nădejde, e foarte fericit!”

Citește și: Prințul Harry pare a nu o avea deloc la inimă pe mama lui vitregă. Adevărul despre relația dintre acesta și Camilla Parker Bowles

Potrivit surse citate, Ignacio, unul dintre prietenii de nădejde ai prințului Harry și coleg cu ducele de Sussex la Sentebale Poli Cup, a dezvăluit că acesta se bucură din plin de viața de familie.

”Eu și soția mea, Delfi, îl știm pe Harry de foarte mult timp. Știm că și-a dorit mereu să-și întemeieze o familie și a găsit o parteneră de nădejde în Meghan. Se iubesc foarte mult, iar copiii lor sunt simpatici.”, a dezvăluit acesta, potrivit sursei citate.

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Figueras, în vârstă de 45 de ani, a concurat alături de prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, ca echipa Los Padres de la Santa Barbara Polo Club.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche

”Să fiu alături de ei în ultimele două luni m-a făcut fericit. Sunt o familie frumoasă și fericită, el are tot ce și-a dorit. Mă bucur foarte mult pentru ei.”, a mai dezvăluit acesta.

Figueras și prințul Harry s-au cunoscut în 2006, la o gală organizată de asociația pe care ducele de Sussex a înființat-o pentru a ajuca copiii din Africa afectați de sărăcie, bolnavi de HIV/SIDA.

Ignacio Figueras și prințul Harry

Meghan Markle și-a lansat un podcast - Archetypes

În seria de episoade Archetypes, Meghan discută cu femei celebre sau cu specialiste din diverse domenii despre cum le-a afectat etichetările de-a lungul timpului. Cu Serena a vorbit despre ambiție și despre cum acest atribut capătă conotații negative când vine vorba de reprezentantele sexului frumos.

Citește și: Cu ce poreclă s-a ales Meghan Markle de la vecinii din SUA. Cum arată acum o zi normală din viața fostei actrițe

"Până să încep o relație cu soțul meu, nu am știut că ambiția este un cuvânt negativ", a spus Meghan în cadrul podcastului, făcând referire la faptul că, de multe ori, în presă a fost catalogată drept o femeie care ar face orice pentru a-și atinge scopurile, avidă de putere și manipulativă. Ducesa și-a amintit că la școala catolică de fete pe care a urmat-o în Los Angeles, unde a fost educată de măicuțe, a fost mereu încurajată să-și urmeze visurile și i-a fost împământenită ideea că viitorul ei nu are limite, ambiția fiind ceea ce avea nevoie pentru a reuși.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri