meghan markle
Divertisment

Meghan Markle a povestit cel mai dramatic episod din timpul adolescenței sale: „Eram singură și nu stătea nimeni cu mine la prânz”

Meghan Markle este, în prezent, una dintre cele mai populare și influente femei din lume, mai ales după ce a devenit soția prințului Harry, însă lucrurile nu au fost așa tot timpul. Recent, ducesa de Sussex a povestit cel mai dramatic episod din timpul adolescenței sale, mărturisind că a fost un copil „singuratic”. 

În cadrul unui nou episod din podcast-ul său, intitulat „Archetypes”, Meghan Markle a purtat o discuție cu invitata sa Mindy Kaling, aducând în prim-plan stereotipurile feminine. În timpul discuției, actrița americană, Mindy, în vârstă de 43 de ani, a fost uimită să afle că Meghan nu a fost o persoană populară în timpul școlii, ba chiar a fost una dintre acei adolescenți singuratici și invizibili. 

Discuția a început atunci când Mindy a declarat că: „Am crescut simțindu-mă urâtă și supraponderală. Așa că, de când o am pe fiica mea, mi-am propus să-i spun mereu că este frumoasă, pentru a-i spori încredere în ea”, continuând să o întrebe pe Meghan dacă ea a fost una dintre acele fete drăguțe atunci când a crescut. 

Citește și: Reacția lui Meghan Markle când i s-a spus că e norocoasă că a fost aleasă de prințul Harry: „Am auzit asta de un milion de ori”

Meghan a reacționat imediat când a fost întrebată acest lucru, mărturisind că nu a fost deloc așa cum presupune lumea care o cunoaște acum. Soția prințului Harry a dezvăluit că în timpul adolescenței era considerată „rățușca cea urâtă” și că mai tot timpul era singură. Mai mult, ea mărturisește că trebuia să se înscrie la activități extracurriculare pentru a-și ocupa timpul în pauza de prânz, fiindcă nimeni nu stătea cu ea. 

„Eram rățușca cea urâtă. Aveam părul foarte creț și dinții strâmbi. Eram cea mai deșteaptă și am fost numită mereu tocilara școlii. Am crescut în LA și am fost la Hollywood Schoolhouse, apoi am mers la Immaculate Heart, o școală catolică pentru fete, dar nu am avut niciodată cu cine să stau la prânz. Am fost întotdeauna un pic singuratică și foarte timidă și nu știam unde e locul meu. Așa că am devenit președintele clubului multicultural, funcția aceasta dându-mi ocazia că am întâlniri la prânz. Așa m-am ținut ocupată”, a povestit Meghan Markle în timpul podcast-ului său. 

Citește și: Ce relație ar fi existat între Meghan Markle și prințesa Diana, dacă ar fi trăit. Declarațiile făcute de una dintre prietenele ei

Mindy a fost șocată de povestea ducesei, mărturisind că „acest lucru este o revelație pentru ea”. „Cu siguranță nu știam asta despre tine și mă bucur că am aflat am. Am crezut întotdeauna că tu ai fost de mică acea fetiță populară”, spune actrița de comedie. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?