Meghan Markle și prințul Harry la jubileul de platină
Divertisment

Emoționați, Harry și Meghan s-au ținut de mână. / Foto: Profimedia

Reacția lui Meghan Markle când i s-a spus că e norocoasă că a fost aleasă de prințul Harry: „Am auzit asta de un milion de ori”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut în 2016, iar de atunci și-au dat seama că sunt suflete pereche. Ducii de Sussex s-au căsătorit doi ani mai târziu, având în prezent doi copii minunați, pe Archie și pe Lilibet. 

Povestea lor de dragostea a fost una dintre cele mai mediatizate, încă de la început. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, Violet von Westenholz, care a organizat o întâlnire pentru aceștia, fără ca cei doi să știe. Zvonurile că nepotul Reginei și celebra actriță formează un cuplu au apărut în octombrie 2016. Deși au încercat să apară cât mai puțin în public, Meghan s-a săturat să se ascundă și l-a însoțit pe prințul Harry la Jocurile Invictus, anunțându-și logodna două luni mai târziu.

Citește și: E plăcut să revin în Regatul Unit, a spus Meghan Markle în cadrul summitului din Manchester, în care s-a referit la ea de 54 de ori 

Relația lor a avansat rapid, iar pe 19 mai 2018, cuplul s-a căsătorit la Capela Sf. George de la Castelul Windsor, nunta lor fiind urmărită de aproximativ 1,9 miliarde de oameni din întreaga lume. De atunci, lui Meghan i s-a spus de multe ori că este o norocoasă pentru că prințul Harry a ales-o, aceasta obișnuind doar să zâmbească ca răspuns. Cu toate acestea, ducesa de Sussex a mărturisit că s-a saturat să i se spună tot timpul asta, astfel că a reacționat. Într-un dintre episoadele podcast-ului său, Meghan a spus: „Toată lumea îmi spunea că sunt o norocoasă că Harry m-a ales pe mine. La un moment dat, după ce am auzit asta de un milion de ori, am spus: „Ei bine, eu l-am ales pe el”. 

„Din fericire, am un partener care mă înțelege și care mă respectă, astfel că de multe ori a răspuns el în fața lumii, spunându-le că totul a fost înțeles greșit, că de fapt el este cel norocos. Oamenii au creat acest stereotip că noi ar trebui să fim cele norocoase”, a mai declarat Meghan. 

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru vizita în UK:”Regina Elisabeta nu ar trebui să se confrunte cu așa ceva la 96 de ani!”

Și ducesa de Cambridge a trecut prin ceva similar, atunci când prietenele sale au spus că este norocoasă că a început să se întâlnească cu prințul William, în timp ce ei mergeau la Universitate. Potrivit Claudiei Joseph, autoarea cărții „Kate Middleton: Princess in Waiting, Smiling”, Kate a răspuns atunci simplu: „Este norocos să mă aibă”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri