The Duke And Duchess Of Sussex Visit New Zealand - Day 1
Divertisment

Photo by Rosa Woods - Pool/Getty Images

Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe prințul Harry. Ce spune o jurnalistă despre actriță:”L-a făcut să creadă că o poate salva!”

Meghan Markle și prințul Harry au fost în centrul atenției după interviul acordat lui Oprah Winfrey, iar acum o jurnalistă celebră în Statele Unite ale Americii a făcut acuzații grave la adresa celor doi.

Este vorba despre jurnalista Candace Owens, care a făcut publice mai multe mesaje pe Twitter, în care a vorbit despre Meghan Markle și prințul Harry, ea acuzând-o pe ducesa de Sussex că ”îl manipulează” pe Harry.

Meghan Markle a vrut să se sinucidă când era însărcinată cu Archie. Noi dezvăluiri despre momentele critice prin care a trecut

În cadrul mesajelor făcute publice pe Twitter, aceasta a acuzat-o pe Meghan Markle că este narcisistă.

”Nu pot să spun că prințul Harry este într-o relație abuzivă emoțional. Însă ce pot să spun este că Meghan Markle s-a ocupat să-l facă să creadă că ea este un fel de mama lui reîncarnată. Numai că de această dată, el are șansa de a o salva. E foarte greu de privit. Vă rog, încetați să le mai acordați atenție.”, a scris jurnalista pe Twitter.

Citește și: Prințul Harry, un nou atac virulent la adresa Casei Regale. Își acuză familia de neglijență și pe Charles că l-a făcut să sufere

Prințul Harry a vorbit despre anxietate, atacuri de panică şi consumul de alcool

Prinţul Harry a dezvăluit, în serialul realizat împreună cu Oprah Winfrey, că a suferit atacuri de panică şi a făcut terapie câţiva ani, pentru a se vindeca de trecut, a vorbit despre soţia lui, care l-a inspirat să caute ajutor specializat, şi despre fiul lor, Archie, transmite News.ro.

În „The Me You Can’t See”, serial documentar producţie Apple TV+ pe care l-a creat cu Winfrey, prinţul Harry, duce de Sussex, vorbeşte deschis despre sănătatea sa mintală.

El a spus că a făcut terapie 4 ani, „pentru a mă vindeca de trecut”, şi că soţia lui, Meghan Markle, l-a încurajat în acest sens.

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

 

Am consultat medici, terapeuţi, terapeuţi alternativi, dar să o cunosc şi să fiu cu Meghan – atunci am ştiut că dacă nu fac terapie şi nu mă repar voi pierde această femeie cu care mă puteam vedea petrecându-mi restul vieţii”, a spus el.

Problemele lui Harry au apărut după moartea mamei lui, prinţesa Diana, în 1997, când el avea vârsta de 12 ani. În copilărie şi primii ani de maturitate, prinţul a mărturisit că „nu mă aflam într-un mediu în care era încurajat să discuţi despre asta”, potrivit G4Media. 

„Dacă oamenii întrebau «Ce faci?», le răspundeam «Bine». Niciodată fericit, niciodată trist, doar bine. Bine era răspunsul uşor. Dar, din punct de vedere mintal, eram peste tot”.

Prinţul Harry a reiterat că încă este bântuit de amintirea de a se simţi neajutorat în timp ce mama lui se lupta cu presa tabloidă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri