The Duke and Duchess of Sussex Visit South Africa
Divertisment

Meghan Markle a dezvăluit de ce și-a dorit ca fiul ei să aibă titlul de prinț

Meghan Markle, adevărul despre motivul pentru care și-a dorit ca fiul ei să primească titlul de ”prinț”

Meghan Markle continuă să stârnească controverse după dezvăluirile explozive făcute în cadrul interviului pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey, însă, în același timp, motivul pentru care aceasta și-a dorit ca fiul ei să primească titlul de prinț a fost dezvăluit.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

 

Meghan Markle și-a dorit cu ardoare ca fiul ei să primească un titlu nobiliar, însă acest lucru nu a fost posibil. Deși s-a spus că micul Archie nu a primit titlul de ”prinț” din cauza unei convenții care datează de sute de ani, fosta actriță americană a lăsat să se înțeleagă că acesta a fost discriminat pe criterii rasială.

Mai exact, Archie nu ar fi fost făcut prinț din cauza unor „îngrijorări și conversații” referitoare la „cât de întunecată” urma să fie pielea lui după ce se va naște.

Citește și: Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

Nu au vrut ca el să fie Prinț... ceea ce ar fi contrar protocolului și nu urma să beneficieze de securitate”, a dezvăluit Meghan Markle. Ducesa a refuzat să divulge identitatea persoanei din cadrul Familiei Regale care a exprimat aceste „îngrijorări”, pe motiv că dezvăluirea va fi devastatoare.

În același timp, ea a dezvăluit că singurul motiv pentru care și-a dorit ca fiul ei să fie numit prinț a fost pentru că în acest mod ar fi beneficiat de pază. Astfel, ideea de a nu-l ști în siguranță a făcut-o să se simtă foarte dezamăgită.

C spune legea stabilită de Regele George al V-lea

Stabilită în 1917, legea impusă de Regele George al V-lea (n. 1865 – d. 1936) arată că doar fiul cel mare al Prințului William (38 de ani) și al lui Kate Middleton (38 de ani), Prințul George (6 ani), ar fi trebuit să primească titlul de prinț.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, puși la zid după interviul acordat lui Oprah: Prințul Albert: ”Astfel de lucruri n-ar trebui expuse!”

 

Ulterior, înainte ca Prințul George să se nască, Regina Elisabeta a II-a (94 de ani) a emis o scrisoare de brevet pentru a se asigura că și frații lui, Charlotte (4 ani) și Louis (2 ani), vor avea același titlu, în calitate de copii ai viitorului monarh, Prințul William fiind al doilea în linia succesiunii la tron după tatăl lui, Prințul Charles (72 de ani), fiul cel mare al Reginei.

În ce condiții ar putea, totuși, ca Archie să primească titlul de prinț

Potrivit legii impuse de Regele George al V-lea, Archie ar putea să dobândească titlul de prinț sau de Alteță regală doar după ce bunicul lui, Prințul Charles, va deveni rege.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri