Prințul Albert de Monaco_ ”Astfel de lucruri n-ar trebui expuse public!
Divertisment

Prințul Albert de Monaco, după ce interviul acordat de Meghan Makle și Harry: ”Astfel de lucruri n-ar trebui expuse public!

Meghan Markle și prințul Harry, puși la zid după interviul acordat lui Oprah: Prințul Albert: ”Astfel de lucruri n-ar trebui expuse!”

Dezvăluirile explozive făcute de Meghan Markle și de prințul Harry în cadrul interviului oferit lui Oprah Winfrey continuă să stârnească reacții, iar printre cei care au avut un mesaj pentru cei doi se numără și prințul Albert de Monaco.

În cadrul unui interviu, prințul Albert de Monaco a vorbit despre dezvăluirile făcute de Meghan Markle și prințul Harry, precizând că ”declarațiile lor n-au fost deloc potrivite”.

The Queen Attends A Service At Westminster Abbey Marking The Centenary Of WW1 Armistice
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 11: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend a service marking the centenary of WW1 armistice at Westminster Abbey on November 11, 2018 in London, England. The armistice ending the First World War between the Allies and Germany was signed at Compiègne, France on eleventh hour of the eleventh day of the eleventh month - 11am on the 11th November 1918. This day is commemorated as Remembrance Day with special attention being paid for this year’s centenary. (Photo by Leon Neal/Getty Images)

”Este foarte dificil să fii în locul altcuiva. Pot înțelege presiunea cu care s-au confruntat, însă cred că acest tip de afișare publică a nemulțumirilor, ca să spun așa, aceste tipuri de conversații ar trebui avute numai în camerele intime ale familiei”, a declarat Prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, într-un interviu acordat BBC World News, precizând, de asemenea, că ”astfel de lucruri nu ar trebui expuse chiar așa în spațiul public”.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

De asemenea, acesta s-a arătat ”deranjat un pic” de de acuzațiile pe care cei doi le-au făcut împotriva familiei regale britanice, însă susține că ”înțelege de unde au pornit toate aceste acuze”. În același timp,  el a precizat că „nu sunt de acord cu apariția celor doi la TV deoarece acesta nu este un mod potrivit pentru a purta astfel de conversații importante”.

Acesta a încheiat, însă, într-o notă optimistă, declarând că ”le dorește tot ce este mai bun”.

”Este o lume dificilă și sper că ei vor avea înțelepciunea și puterea de judecată pentru a face cele mai bune alegeri.”, a mai adăugat prințul Albert.

Citește și: Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

Ce dezvăluiri au făcut prințul Harry și Meghan Markle

În cadrul interviului urmărit de aproximativ 11,1 milioane de britanici, ducii de Sussex au acuzat Casa Regală de Windsor de rasism și indiferență. Conform susținerilor acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor, Archie.

Citește și: Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a mărturisit el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri