Brian Cox a criticat-o pe Meghan Markle
Divertisment

Brian Cox a criticat-o pe Meghan Markle / Getty Images

Meghan Markle, criticată dur de actorul Brian Cox: ”A știut în ce se bagă atunci când s-a căsătorit cu prințul Harry!”

Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost criticată de Brian Cox, actorul cunoscut pentru rolul din ”Succession”. Mai exact, în cadrul unui interviu, acesta a susținut că ducesa de Sussex ”a știut în ce se bagă” atunci când s-a căsătorit cu Harry.

În vârstă de 76 de ani, actorul din ”Succession” a criticat-o dur pe Meghan Markle pentru faptul că a intrat în familia regală cu așteptarea că ea și prințul Harry vor putea face tot ceea ce-și doresc, destabilizând astfel ”sistemul”.

Mai exact, el a acuzat-o pe Meghan Markle că a avut ”anumite ambiții” atunci când a intrat în familia regală și, mai mult de atât, el a declarat că poate că ducesa de Sussex și-a dorit din copilărie să se căsătorească cu un prinț fermecător.

Citește și: Ce poreclă a primit prințesa Charlotte la școală. Are șapte ani, e o aventurieră și are o personalitate puternică

Totodată, el a subliniat că, deși multă lume crede că există o inocență în ceea ce-i privește pe Meghan Markle și pe prințul Harry, el crede că ducesa de Sussex a fost conștientă întotdeauna de ceea ce face.

Nu poți să intri într-un sistem unde toată lumea e antrenată, învățată cum să se poarte și să speri că poți să schimbi totul”, a spus el, adăugând: ”Vorbesc serios, a știut foarte bine în ce se bagă!

Citește și: Au primit „înştiinţare de evacuare”. Regele Charles le-a retras lui Harry şi Meghan dreptul de a locui la Frogmore Cottage

Prințul Harry ar urma să participe singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Prințul Harry ar urma să participe singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles, potrivit lui Paul Burrell, fost majordomn al familiei regale.

Despre participarea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, la ceremonia de încoronare a regelui Charles s-a vorbit mult în ultima perioadă, ținând cont de toate acele declarații pe care ducele de Sussex le-a făcut despre rudele sale. Acum, însă, apar noi detalii și, anume, faptul că Harry ar urma să vină în Anglia singur.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat în secret fiica, în SUA. Regele Charles și William au fost invitați, dar n-au participat

Potrivit declarațiilor făcute de Paul Burrell, regele Charles s-a simțit obligat, din punct de vedere moral, să-i invite pe Harry și pe Meghan, în ciuda dezvăluirilor pe care aceștia le-au făcut în documentarul lansat în luna decembrie, precum și în cartea scrisă de Harry.

Deși cuplul nu a confirmat prezența la evenimentul ce va avea loc pe 6 mai, Paul este de părere că Harry va veni singur, căci Meghan nu este atât de curajoasă pentru a bifa o întâlnire cu familia regală.

”Este așteptat ca aceștia să nu se simtă tocmai confortabil să participe la un astfel de eveniment, în special Meghan. Nu cred că ea este suficient de curajoasă sau puternică pentru a fi acolo. Va trebui să-i privească în ochi pe toți acei oameni pe care i-a criticat. Cred că Harry va veni singur, iar ea va susține că nu a putut să participe”, a declarat Paul Burrell, potrivit Mirror.

Citește și: Au primit „înştiinţare de evacuare”. Regele Charles le-a retras lui Harry şi Meghan dreptul de a locui la Frogmore Cottage

De asemenea, acesta a declarat că lui Harry îi va fi greu să o vadă alături de tatăl lui pe Camilla, regina consoartă, mai ales că el povestea că l-a implorat pe Charles să nu o ia de soție.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri