Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle, primele poze după încheierea contractului de 20 de milioane de dolari cu o firmă de streaming. / Foto: Profimedia

Meghan Markle, decizie neașteptată pentru a-și spori veniturile. Expert: „Ar putea să-i aducă chiar și un milion de dolari!”

Meghan Markle continuă să fie în centrul atenției și să dea naștere unor controverse, iar acum unele voci vorbesc despre o revenire pe rețelele sociale, ceea ce i-ar aduce bani frumoși în conturi, potrivit unui specialist. 

Soția prințului Harry, care este mama a doi copii, și-a creat de curând un cont de Instagram care poartă numele „Meghan”, ceea ce a stârnit numeroase reacții, mulți oameni vorbind despre faptul că aceasta își dorește o revenire în social media.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

Meghan Markle, care a jucat în serialul „Suits”, a avut un blog de lifestyle și călătorii - The Tig - dar a renunțat la el atunci când s-a căsătorit cu prințul Harry. Acum, însă, ea ar plănui o revenire pe Instagram, ceea ce i-ar putea spori veniturile. 

Într-un interviu pentru Daily Mail, consilierul Eric Schiffer susține că Meghan Markle ar putea să câștige bani frumoși din postările făcute pe rețele sociale.

„Mă aștept să devină rapid unul dintre cele mai urmărite conturi de Instagram”, a spus el, adăugând: „Sunt celebrități precum Kardashian care pot cere chiar și un milion de dolari pe o singură postare pentru a promova un produs. Nu există niciun motiv pentru care Meghan nu ar putea să aibă asemenea venituri”, a mai spus el.

Citește și: S-au împlinit 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Prințul Harry nu a putut să creadă că s-a stins: „Credeam că se ascunde”

Acesta a atras atenția, însă, asupra faptului că Meghan Markle trebuie să fie foarte atentă în alegerea brandurilor cu care va colabora.

„Trebuie să se alinieze cu branduri de calitate și cu niște companii care sunt pe aceeași lungime de undă cu ea, care au aceleași valori”, a spus acesta, potrivit Page Six.

Profilul „Meghan” de pe Instagram a adunat mai bine de 100.000 de urmăritori, deși nu există nicio postare pe el până acum.

Meghan Markle cont de Instagram

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați de Bill Simmons

Decizia lui Meghan Markle vine la câteva luni după ce Bill Simmons, director Spotify şi un popular podcaster, i-a atacat pe prinţul Harry şi pe Meghan Markle, catalogându-i drept "escroci", după ce parteneriatul lor cu platforma de streaming s-a încheiat brusc, relatează CNN și news.ro.

"Mi-aş fi dorit să fi fost implicat în negocierea 'Meghan şi Harry părăsesc Spotify'", a declarat Simmons în podcastul său. "'The F**king Grifters' (escroci nenorociţi - n.r.). Ăsta este podcastul pe care ar fi trebuit să îl lansăm cu ei. Trebuie să mă îmbăt într-o seară şi să spun povestea discuţiei de pe Zoom pe care am avut-o cu Harry pentru a încerca să îl ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune poveşti ale mele... La naiba cu ei! Escroci", a spus Bill Simmons.

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

Parteneriatul dintre Archewell Audio, compania de producţie a ducilor de Sussex, şi Spotify trebuia să includă numeroase programe, dar, în cele din urmă, au fost produse doar un sezon de podcast şi o ediţie specială de vacanţă. Poscastul "Archetypes" (Arhetipuri) urmărea să "investigheze, să disece şi să demitizeze etichetele care încearcă să ţină femeile pe loc", potrivit descrierii acestuia, şi a prezentat interviuri ale lui Meghan cu invitaţi celebri, printre care Serena Williams, Mariah Carey, Paris Hilton şi Trevor Noah.

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry, imagine din serialul lor documentar / Foto: Profimedia

Cele două părți au anunţat că au "convenit de comun acord să se despartă", la doar două săptămâni după ce compania de streaming audio a anunţat că a eliminat 200 de locuri de muncă din cadrul unităţii sale de podcasturi, reprezentând 2% din forţa sa de muncă globală, în cadrul unei "restructurări strategice".

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale  

Simmons l-a criticat anterior pe Harry într-un episod din ianuarie 2023 al podcastului său, spunând că era "atât de jenat" să împartă Spotify cu el. "Ce face el? Care este talentul tău? De ce să te ascultăm? Deci, te-ai născut într-o familie regală şi apoi ai plecat. Locuieşti în Montecito şi, oricum ar fi, tu doar vinzi documentare şi podcast-uri şi nimănui nu-i pasă ce ai de spus despre nimic, cu excepţia cazului în care vorbeşti despre familia regală şi doar te plângi de ei" - a spus Simmons.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri