Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle / Getty Images

Meghan Markle, declarații rare despre mama ei. Cum o strigă aceasta încă de când era de-o șchioapă

Meghan Markle, ducesa de Sussex, are o relație extraordinară cu mama ei, cu Doria, iar despre aceasta a vorbit în cel mai nou episod al podcastului Archeypes.

În cadrul unei discuții cu Michaela Jae Rodriguez, ducesa de Sussex a dezvăluit că mama ei, Doria Ragland, o alintă, încă din copilărie, Flower, adică floare, în limba română.

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle
Doria Ragland, mama lui Meghan Markle / Getty Images

Citește și: Ce ar spune Meghan Markle dacă Archie și Lilibet ar vrea să devină actori: „Copiii noștri fac parte dintr-o familie cu alte așteptări”

”Mama încă mă strică floare. În curând voi fi o floare de 41 de ani. Dar e bine.”, a mărturisit ducesa de Sussex, potrivit Hello Magazine.

În ciuda faptului că trăiește în Statele Unite ale Americii, Doria nu locuiește cu prințul Harry și cu fiica ei, cu Meghan Markle. Aceasta locuiește la o distanță de două ore de ducii de Sussex, pe care îi vizitează constant.

Citește și: Meghan Markle încearcă să le ofere copiilor ei o viață cât mai normală. Ce face în fiecare zi pentru ei și pentru prințul Harry

Meghan Markle are o relație tensionată cu tatăl ei

Întrebată de Oprah dacă s-a simțit trădată atunci când a aflat că tatăl ei „lucra cu tabloidele” la realizarea fotografiilor paparazzi, Meghan a spus: ”tabloidele au cunoscut [locația tatălui ei] de aproximativ o lună și au decis să țină informația până în duminica dinaintea nunții noastre pentru că doreau să creeze dramă.”

”L-am sunat pe tatăl meu și l-am întrebat [despre organizarea fotografiilor și dacă el a fost implicat], el a spus: ”Nu, absolut nu”, a continuat ducesa în clipul de luni de la CBS This Morning. 

Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle

”Am spus:” Instituția nu a intervenit niciodată [pentru] pentru noi, dar pot încerca să intervină și să înceteze povestea asta. Dar dacă fac asta o dată, nu vom putea folosi același efect de pârghie pentru a ne proteja copiii într-o bună zi.”, continuând:  ”Am nevoie doar să-mi spui și dacă îmi spui adevărul, te putem ajuta”, iar el nu a putut face asta”, a spus Meghan, precizând, de asemenea, că nu-și poate imagina cum un părinte poate fi atât de dur.

Citește și: Meghan Markle, mărturisiri tulburătoare: ”Nu mai voiam să fiu în viață!” Ce a spus prințul Harry despre relația cu tatăl lui

”Mă uit la Archie, mă gândesc la acest copil [pe care îl așteaptă n.r] și eu cu adevărat nu-mi pot imagina că aș putea să fac ceva pentru a provoca în mod intenționat durere copilului meu. Nu-mi pot imagina. Deci, mi-e greu să împac asta.”, a spus fosta ducesă de Sussex.

Etichete: meghan markle , relatie , mama , doria

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri